Cirkelzaag accessoires

Wilt u nog meer uit uw cirkelzaag halen? Met behulp van accessoires, zoals een geleiderail of universeel zaagblad , is dit mogelijk. Ook de cirkelzaag accessoires vindt u gewoon online bij èèn van de webwinkels. Online uw accessoires bestellen betekent een groter aanbod en dus meer keuze.

Cirkelzaagblad

CirkelzaagbladZaagbladen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Daarom kan het soms best lastig zijn om het juiste cirkelzaagblad te kopen. Er wordt namelijk onderscheidt gemaakt tussen drie soorten zaagbladen: handcirkelzaagbladen, afkortzaagbladen en precisiezaagbladen. Daarnaast kunt u kiezen voor een universeel zaagblad om meerdere soorten materialen te zagen. Om de levensduur van uw zaagblad te verlengen is goed onderhoud vereist.  

Lees meer

Cirkelzaag geleiderail

GeleiderailDe meeste handcirkelzagen zijn uitgerust met een zaaggeleiding. Deze zaaggeleiding is bedoeld om stukken hout mooi recht af te zagen. Indien u langere platen wilt doorzagen komt een zaaggeleiding meestal lengte tekort. Een cirkelzaag geleiderail kopen is in dit geval verstandig. Met een geleider maakt u langere zaagsneden en zaagt u tevens nauwkeuriger. Maar hoe gebruikt men een geleiderail eigenlijk?  

Lees meer

Accessoires
3.7 (73%) 20 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *