Accessoires

Cirkelzaag accessoires

Wilt u nog meer uit uw cirkelzaag halen? Met behulp van accessoires, zoals een geleiderail of universeel zaagblad , is dit mogelijk. Ook de cirkelzaag accessoires vindt u gewoon online bij èèn van de webwinkels. Online uw accessoires bestellen betekent een groter aanbod en dus meer keuze.

Cirkelzaagblad

CirkelzaagbladZaagbladen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Daarom kan het soms best lastig zijn om het juiste cirkelzaagblad te kopen. Er wordt namelijk onderscheidt gemaakt tussen drie soorten zaagbladen: handcirkelzaagbladen, afkortzaagbladen en precisiezaagbladen. Daarnaast kunt u kiezen voor een universeel zaagblad om meerdere soorten materialen te zagen. Om de levensduur van uw zaagblad te verlengen is goed onderhoud vereist.

Cirkelzaagbladen vergelijken

Cirkelzaag geleiderail

GeleiderailDe meeste handcirkelzagen zijn uitgerust met een zaaggeleiding. Deze zaaggeleiding is bedoeld om stukken hout mooi recht af te zagen. Indien u langere platen wilt doorzagen komt een zaaggeleiding meestal lengte tekort. Een cirkelzaag geleiderail kopen is in dit geval verstandig. Met een geleider maakt u langere zaagsneden en zaagt u tevens nauwkeuriger. Maar hoe gebruikt men een geleiderail eigenlijk?

Geleiderails vergelijken

2 Opmerkingen
 1. Hallo, ik heb een Bosch GKS 165 ik wil daar een geleiderail voor gaan kopen. Is er der voor dit type en heb ik dan nog een adapter of andere glijvoet nodig. Groet Marcel

  • Hallo Marcel,

   Voor zover ik weet kun je de Bosch GKS 165 in combinatie met de Bosch Geleiderail FSN 1600 combineren (er is verschil in lengte, maar zolang het FSN is moet dit lukken). Voor de zekerheid kun je dit even checken en optionele adapters zijn hierbij niet nodig.

   Met vriendelijke groet,

   Team Cirkelzaagkopen.nl

Laat een reactie achter

Cirkelzaagkopen.nl
Logo