Welke Bosch cirkelzaag kopen?

Bosch cirkelzaag kopen tipsWil je een Bosch cirkelzaag kopen? Wanneer je een Bosch cirkelzaag wilt kopen betekent dit dat u kiest voor een erg populair a-merk. Het merk Bosch staat al jaren bekend als leverancier van betrouwbaar en kwalitatief gereedschap. De techniek werd voor het eerst toegepast in onderdelen bestemd voor auto`s.  Deze techniek werd later toepasbaar voor het maken van cirkelzagen. Bosch is dan ook gespecialiseerd in haar technologie. De machines die Bosch levert beschikken over kwaliteit, kracht en duurzaamheid en krijgen tot vandaag de dag een hoge nominatie. Een Bosch cirkelzaag kopen betekent dat u de garantie heeft om eenvoudig te klussen.

Op zoek naar de beste Bosch cirkelzaag? Dan is het verstandig om diverse zaagmachines met elkaar te gaan vergelijken. Bekijk de beste cirkelzagen van het merk Bosch.

Beste Bosch cirkelzagen vergelijken?
Vergelijk nu

Beste Bosch cirkelzaag kopen?

Bosch levert kwalitatieve cirkelzagen. Voordat je een cirkelzaag kopen wilt van Bosch is het belangrijk om de verschillen te weten. Over het algemeen heb je als doe-het-zelf klusser voldoende aan de groene Bosch cirkelzagen. Deze afkortzagen zijn wel bekend als de PCM afkortzagen bij de blauwe serie vallen deze onder de GCM afkortzagen. Een Bosch cirkelzaag heb je al voor 100 euro, maar de prijzen kunnen bij meer functies en kwaliteit oplopen naar zo’n 1000 euro. In onderstaande vergelijking worden de 4 bestverkochte Bosch cirkelzagen getoond.

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Bosch UniversalCirc 12

Bosch UniversalCirc 12

Beste deal op: toolmax.nl
160.37
- 27%
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 6
Bosch GKS 85 G

Bosch GKS 85 G

Beste deal op: bol.com
325.56
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Bosch GCM 800 SJ

Bosch GCM 800 SJ

Beste deal op: coolblue.nl
459.00
- 29%
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Bosch GKS 165

Bosch GKS 165

Beste deal op: Gereedschapcentrum.nl
141.99

Soorten Bosch cirkelzagen

Bij het aanschaffen van een Bosch cirkelzaag kunt u kiezen uit twee soorten machines. Er wordt namelijk onderscheid gemaakt tussen de Bosch groen en blauw series. Voor het klussen thuis is de Bosch groen cirkelzaag een goede keuze. Zit u meer te denken aan een professionele machine dan is de Bosch blauw cirkelzaag een aanrader. Deze blauwe lijn machines bezitten over meer kracht en zijn betrouwbaar tijdens een grote hoeveelheid klussen. Doordat u kunt kiezen tussen doe-het-zelf of professionele apparatuur is het aanbod erg groot bij Bosch. Zo wordt het kopen van een cirkelzaag veel aangenamer.

Bosch groen

Bosch groen cirkelzaagHet kopen van een Bosch groen cirkelzaag betekend dat u kiest voor een a-merk. Er wordt onderscheidt gemaakt tussen twee groepen cirkelzagen. Voor de thuisklussers is de groene lijn op de markt gebracht. De Bosch groen cirkelzaag staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit, maar heeft net niet het enige luxe waar een professionele vakman om vraagt.

In het volgende filmpje wordt een korte uitleg gegeven over de Bosch PTS10T zaagtafel. Bekijk onze PTS 10 T review voor meer informatie over deze tafelzaagmachine.

Voor de ervaren klusser is er daarom een blauwe serie cirkelzagen ontwikkeld. Voor de doe-het-zelver is de Bosch groen cirkelzaag een goede keuze. De blauwe serie bevat net een extra aantal functies die voor het thuisklussen overbodig zijn. Het leveren van kwaliteit is voor Bosch van belangrijke waarde. Bosch is zeker van zijn kwaliteit en geeft daarom op gereedschap voor privé gebruik twee jaar garantie. Het bedrijf is ooit begonnen als producent van onderdelen voor auto`s. Jaren later is de oprichter Robert Bosch gestart met de ontwikkeling van elektrisch gereedschap. Tot vandaag de dag staat de Bosch groen cirkelzaag bekend als betrouwbaar a-merk.

Bosch blauw

Bosch blauw cirkelzaag

De Bosch blauw cirkelzaag staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en krachtige motor. Het kopen van een cirkelzaag uit de Bosch blauw serie betekend dat u kiest voor professioneel gereedschap. Voor de klusser thuis is een cirkelzaag uit de Bosch groen serie een goede keuze. Een grote hoeveelheid taken op de bouwplaats vragen eerder om een cirkelzaag uit de blauwe lijn. In de aanschaf is de blauwe serie duurder dan de groene, maar staat dan ook bekend als machine voor de echte vakman. Vele opties en mogelijkheden maken de Bosch blauw cirkelzaag een krachtige en betrouwbare machine. Naast de kracht van de machine kan ook de accu veel langer mee wat ideaal is bij het zware kluswerk.

Click & Go Home systeem van het merk BoschOp het blauwe elektrische gereedschap en de meegeleverde accessoires krijgt u drie jaar garantie. Het kopen van een Bosch blauw cirkelzaag betekent de keuze voor kracht en kwaliteit. Door het functioneel ontwerp van de cirkelzagen kunnen ze gemakkelijk worden meegenomen naar werk of klus. Sommige cirkelzagen uit de blauwe lijn beschikken over het click & go systeem, waardoor u meerdere machines in één koffer kunt meenemen. Het blauwe assortiment cirkelzagen bestaat uit handcirkelzagen, invalcirkelzagen, afkortzagen, tafelcirkelzagen, combinatiezagen en cirkelzagen bestemd voor metaalbewerking. Bij Online webwinkels als bepaalde bouwmarkten kan een Bosch blauw cirkelzaag worden gekocht.

Welke accessoires voor Bosch cirkelzaagmachine?

Naast zaagmachines beschikt het assortiment ook over veel accessoires om uw cirkelzaag uit te breiden. Heeft u problemen met verschillende soorten materialen dan is een universeel zaagblad een goede oplossing. Deze zaagbladen zijn van hoge kwaliteit en zagen eenvoudig door hout of ijzer. Ook is het aanbod geleiders groot om nog nauwkeuriger te werken met uw cirkelzaag. accessoires kopen doet u snel en eenvoudig online bij één van de webwinkels.

Nog niet de beste Bosch cirkelzaag voor jou gevonden? Of wil je jouw ervaringen met het elektrisch gereedschap van Bosch delen? Dan is het verstandig om hieronder een reactie te plaatsen. Wij van Cirkelzaagkopen.nl helpen je graag verder.

2 Opmerkingen
 1. goeden morgen is er ook een ander spouwmess voor de Bosch PTS 10 dan die er standaard op zit met de beschermkap er aan vast ik kan nu geen sponning zagen omdat het spouwmess er boven uit steekt
  daar ik met verbindingen te maken heb
  als dat zo is zou ik het spouwmess willen koppen
  gr ted kleijberg

  • Hallo Ted,

   Online ken ik geen aanbieders die spouwmessen verkopen. Misschien kan een speciaalzaak in zaagmachines je hiermee verder helpen.

   Een mogelijke (tijdelijke) oplossing is het werken zonder spouwmes, maar raad ik wel af bij het uitvoeren van langdurige klussen.

   Het werken zonder spouwmes is wel toegestaan volgens de NEN normen, lees en bekijk hier meer over op de pagina ‘spouwmes‘.

   Met vriendelijke groet,

   Team Cirkelzaagkopen.nl

Laat een reactie achter

Cirkelzaagkopen.nl
Logo