Soorten

Soorten cirkelzagen

Een cirkelzaag kopen, maar welke? Door de jaren heen zijn er veel nieuwe soorten cirkelzagen ontwikkeld. Elke cirkelzaag heeft zo zijn eigen functie. Maar welke cirkelzaag is nu geschikt voor bepaalde werkzaamheden? Om antwoord te geven op die vraag geven we een duidelijke uitleg over alle soorten cirkelzagen.

230 V Handcirkelzaag

HandcirkelzaagDe 230 V handcirkelzaag is een handig hulpmiddel te gebruiken voor op klus. Kan een hoog vermogen behalen en zaagt makkelijk lange rechte stukken met een geleiderail. Een 230 V Handcirkelzaag is al te
kopen voor een paar honderd euro.

Handcirkelzagen vergelijken

Accu cirkelzaag

Accu cirkelzaagDe accu handcirkelzaag is hetzelfde als een 230 V handcirkelzaag. Het enige verschil is dat deze cirkelzaag op accu werkt. U kunt nu eenvoudig werken zonder lastige bekabeling.

 Accu cirkelzagen vergelijken

Afkortzaag

AfkortzaagDe Afkortzaag is een handig hulpmiddel voor het precies afkorten van planken, plinten en balken. Een afkortzaag is niet te gebruiken voor het zagen van platen die te breed zijn, maar is zeker een must have in een werkplaats.

Afkortzagen vergelijken

Mini cirkelzaag

mini cirkelzaagDe mini cirkelzaag is de expert voor de kleine klussen in huis. Door de compacte bouw is die handig te manoeuvreren op lastige plekken. hierdoor kan de mini cirkelzaag toch werken op moeilijk bereikbare plaatsen. De mini cirkelzaag is niet alleen verkrijgbaar in 230 V uitvoering, maar ook in accu variant.

Mini cirkelzagen vergelijken

Invalcirkelzaag

invalcirkelzaagDe invalcirkelzaag komt overeen met een geleiderail. Toch heeft een invalcirkelzaag een handige functie die veel moeite en tijd bespaard. Dit komt doordat hij de zelfde eigenschappen heeft als een afkortzaag. De neerhalende beweging van het zaagblad geeft de mogelijkheid om midden in een houten plank een zaagsnede te maken.

 Invalzagen vergelijken

Zaagtafel

TafelcirkelzaagDe zaagtafel (of tafelcirkelzaag) is simpel gezegd een cirkelzaagblad die in een tafel bevestigd is. Zaagtafels zijn te gebruiken voor het productiematig zagen van platen en houten balken. In tegenstelling tot andere cirkelzagen behaald de zaagtafel een extra hoog vermogen

Zaagtafels vergelijken

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Cirkelzaagkopen.nl
Logo