Hitachi cirkelzaag

Hitachi cirkelzaagHitachi cirkelzaag kopen is de keuze voor hoogwaardige Japanse kwaliteit. Al sinds 1948 is Hitachi specialist in elektrische gereedschap bestemd voor alle soorten klussen. Hitachi staat bekend om zijn doe-het-zelf machines voor de echte thuisklusser. Cirkelzagen van het merk Hitachi beschikken over de nieuwste technologieën en gadgets. Innovatie staat dan ook hoog in het vaandel bij Hitachi om aan de eisen van de eindgebruiker te voldoen. Naast het ruime aanbod cirkelzagen voor thuisklussers, heeft Hitachi een professionele lijn machines. Een cirkelzaag kopen uit deze serie geeft u de garantie om snel en eenvoudig te kunnen werken. Zowel de Hitachi cirkelzaag als accessoires zijn online te bestellen bij èèn van de webshops.

Vergelijk Hitachi cirkelzagen
Bekijk nu

Hitachi garantie van 3 jaarZowel voor als na de aankoop kunt u rekenen op de service die Hitachi aanbiedt. Tijdens het klussen zult u al snel merken dat Hitachi machines zich onderscheiden door hun kwaliteit. Het merk biedt een drie jarige garantie voor al het elektrische gereedschap. De machine moet dan wel na aankoop binnen vier weken geregistreerd worden. In geval van schade worden onderdelen als accessoires nu kosteloos vervangen. Een Hitachi cirkelzaag creëert zekerheid bij het werken thuis als op de bouwplaats. De kwaliteit en veiligheid van het gereedschap wordt al tijdens de productie uitvoerig getest. De Hitachi cirkelzaag voldoet dan ook aan alle Europese voorschriften, waardoor deze betrouwbaar in gebruik is.

Hitachi cirkelzaag kopen

Het assortiment van Hitachi is helaas heel erg klein als het om cirkelzagen gaat. Toch zijn er bijvoorbeeld bij Coolblue twee Hitachi cirkelzagen verkrijgbaar. Eén van deze twee behoorde voor een lange tijd bij de bestverkochte zaagmachines en blijft tot op de dag van vandaag nog erg populair. Meer over deze twee zaagmachines in onderstaande vergelijking.

De Hitachi cirkelzaag

Cirkelzaag compact en vervoerbaarVele extra`s en kracht maken de Hitachi cirkelzaag een ideale machine om mee te werken. Het aanbod bestaat uit zowel afkortzagen als handcirkelzagen bestemd voor hout of metaal bewerking. Handcirkelzagen van het merk Hitachi zijn erg licht in gewicht en beschikken over een soft grip om nauwkeurig te kunnen werken. Sommige cirkelzagen zijn ook te gebruiken als invalcirkelzaag. Door de hoge mate van compactheid zijn de machines eenvoudig te vervoeren in kist of koffer. Via onderstaande filmpje wordt er nog het één en ander verteld over de C7ST Hitachi handcirkelzaag.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Cirkelzaagkopen.nl
Logo