Batavia

Batavia logoBatavia cirkelzaag kopen betekent de keuze voor een innovatieve machine van uitstekende kwaliteit. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen in Europa, waarvan het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd. Het elektrische gereedschap van Batavia wordt in China geproduceerd. Door een goede samenwerking met partners beschikken de producten van Batavia over de nieuwste technologieën. De cirkelzagen van Batavia zijn speciaal ontworpen om snel en nauwkeurig werk te leveren tijdens het klussen. Uw eigen Batavia cirkelzaag kopen doet u eenvoudig online voor een groter aanbod en snelle levering.

Vergelijk Batavia cirkelzagen
Bekijk nu

GarantiebeleidDe producten die Batavia levert zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle Europese voorschriften voor kwaliteit en veiligheid. Het bedrijf is zeker van de kwaliteit van haar producten en geeft daarom een twee jarige garantie. Binnen het garantietermijn is de service en reparatie geheel kosteloos. Een Batavia cirkelzaag kopen is de keuze voor een duurzaam en klantgericht merk.

Batavia cirkelzaag kopen?

Ben je van plan om een Batavia cirkelzaag te kopen? Dan moet je er rekening mee houden dat het product erg weinig wordt aangeboden door online webshops. Een webshop die hier nog wel aan mee werkt is Bol.com. De meest bekende cirkelzagen van Batavia zijn de T-raxx invalzagen. Al verkrijgbaar voor zo’n honderd a tweehonderd euro. Waar ook nog een zaaggeleider set kan worden bijbesteld met 2 x 800 mm. Ideaal om nauwkeurige zaagsneden te maken!

Batavia cirkelzaag modellen

Cirkelzaagbladen voor mini cirkelzaag BataviaHet assortiment cirkelzagen is erg ruim door een groot aantal modellen met hun
eigen specialiteit en kracht. Soorten als handcirkelzagen (met invalfunctie), invalcirkelzagen en mini handcirkelzagen zijn op de markt gebracht. Door de combinatie van hand- en invalcirkelzaag is de machine extra krachtig en nauwkeurig in gebruik. Zaaggeleiders van het merk zijn eenvoudig te vergrendelen en tevens ook bruikbaar voor de merken Makita en Festool.

De nieuwe lijn mini handcirkelzagen zijn multifunctioneel en voor meerdere materialen te gebruiken. Deze cirkelzaag is een handig hulpmiddel voor kleine klussen, zoals het zagen van vloerdelen. Batavia cirkelzaag of accessoires kopen doet u bij èèn van de webwinkels voor een omvangrijk assortiment.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Cirkelzaagkopen.nl
Logo