DeWalt cirkelzaag

DeWalt cirkelzaagDeWalt cirkelzaag kopen is de keuze voor een professionele machine die tevens duurzaam in gebruik is. Al sinds 1923 wordt DeWalt als toonaangevend merk gezien voor het ontwerpen en produceren van cirkelzagen. Het merk DeWalt is herkenbaar aan haar gele en zwarte kleur samenstelling. Het elektrische gereedschap beschikt over kracht als precisie om nauwkeurig elke klus te klaren. Tot vandaag de dag werken er veel professionele vakmensen met het gereedschap van DeWalt. In Noord-Amerika is DeWalt dan ook marktleider voor professioneel elektrische gereedschap. Naast een professionele cirkelzaag levert DeWalt ook cirkelzagen voor de thuisklussers. Voor elke klus heeft DeWalt wel een betrouwbare cirkelzaag die u het meeste werk uit handen neemt.

Vergelijk DeWalt cirkelzagen
Meer informatie

Garantiebeleid van het merk DeWaltEen cirkelzaag kopen van het merk DeWalt is een veilige keuze. De producten van het merk voldoen aan alle voorschriften met betrekking tot milieu en veiligheid. Online uw cirkelzaag kopen kan eenvoudig bij èèn van de webwinkels. Na de aankoop krijgt u een uitstekende garantie en volledige service aangeboden. Als u een cirkelzaag van de nieuwe lijn XR machines heeft gekocht krijgt u na registratie maar liefs drie jaar garantie!

DeWalt cirkelzaag kopen

Als je een Dewalt cirkelzaag wilt kopen moet je er rekening mee houden dat het assortiment beperkt is. Momenteel leveren de meeste webshops meer tafelzagen van DeWalt dan handcirkelzagen. De prijs van een handcirkelzaag komt al snel neer op 200 euro. Wil je toch gaan voor de robuuste tafel- en afkortzagen? Dan moet je denken aan prijzen die oplopen tot wel 1500 euro. Om toch wat meer duidelijkheid te geven hebben wij hieronder een top 3 samengesteld van de bestverkochte Dewalt cirkelzagen.

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
DeWalt DWE576K-QS

DeWalt DWE576K-QS

Beste deal op: coolblue.nl
219.00
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 3
DeWalt DWS520KT-QS

DeWalt DWS520KT-QS

Beste deal op: Gereedschapcentrum.nl
371.99
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 2
DeWalt DCS570P2-QW

DeWalt DCS570P2-QW

Beste deal op: Gereedschapcentrum.nl
435.99
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
DeWalt D27112-QS

DeWalt D27112-QS

Beste deal op: Gereedschapcentrum.nl
927.99

Cirkelzagen met DeWalt XR-technologie

XR accucirkelzaag

Deze nieuwe lijn cirkelzagen beschikt over een XR Li-ion accu voor betere prestaties. Zelfs in de meest lastige klussituaties kunt u vertrouwen op een DeWalt XR-cirkelzaag. De machine is erg compact, wat de duurzaamheid ten goede komt. Door de juiste materiaal keuze is de machine erg lichtgewicht en flexibel in gebruik. Met name ziet u de technologie terug in de Li-ion accu`s. Deze accu`s verliezen geen energie aan warmte waardoor de werktijd en levensduur verlengt wordt. ‘XR’ staat dan ook voor ‘Extreme Runtime’ wat de cirkelzaag erg krachtig maakt tijdens het klussen. In onderstaand filmpje is wat meer te zien over deze XR accu cirkelzagen van DeWalt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Cirkelzaagkopen.nl
Logo