Powerplus cirkelzaag

Een PowerplusPowerplus cirkelzaag cirkelzaag kopen geeft u de garantie om met een machine te werken van hoge kwaliteit. Het merk Powerplus staat al jaren bekend als a-merk onder de cirkelzagen. Met name is de specialisatie van elektrische gereedschap zoals cirkelzagen een belangrijk aandachtspunt binnen het bedrijf. Powerplus blauw, X en XQ zijn de productlijnen die Powerplus onderscheidt binnen het aanbod cirkelzagen. Het klussen met een Powerplus cirkelzaag betekent een veilige en duurzame werkhouding. Ook is de stabiliteit van de machines erg hoog door de stevige handgreep. Voor elke locatie en klus heeft Powerplus een geschikte cirkelzaag om het werken aangenamer te maken. Het online bestellen van een Powerplus cirkelzaag betekent dat u direct aan de slag kan zonder enige moeite.

Vergelijk 11 Powerplus cirkelzagen
Meer informatie

Assortiment Powerplus cirkelzagen

Voor elke type klusser of vakman is er een machine van hoogwaardige kwaliteit en kracht op de markt gebracht. Het assortiment cirkelzagen bestaat uit handcirkelzagen, invalcirkelzagen, afkortzagen, combinatiezagen, zaagmachines en cirkelzagen bestemd voor metaal bewerking. Bij de aankoop van een Powerplus cirkelzaag kunt u kiezen uit drie verschillende productlijnen:

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 5
Powerplus POWE51101
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Powerplus POWX225
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 15
Powerplus POWX1425

Powerplus POWX1425

Beste deal op: bol.com
61.01
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Powerplus POWX07573T

Powerplus cirkelzaag (blauw)

logo productlijn blauwDe blauwe lijn cirkelzagen is als eerste op de markt gebracht en behoort tot de lagere prijsklassen. Machines uit de blauwe lijn zijn niet van bijzonder hoge kwaliteit, maar goed te gebruiken door thuisklussers. Voor de echte professionals is een cirkelzaag uit de Powerplus X en XQ series een betere keuze. Het blauwe assortiment beschikt over afkort- en verstekzagen, zaagtafels en handcirkelzagen. Bij het registreren van uw cirkelzaag ontvangt u twee jaar garantie.

Powerplus X (geel)

Logo productlijn geelCirkelzagen uit de Powerplus X series behoren tot de gemiddelde prijs klassen en zijn geel gekleurd. In tegenstelling tot de blauwe lijn cirkelzagen bevatten de gele over meer gadgets en extra`s. Voor de doe-het-zelver als de echte vakman is het kopen van een cirkelzaag uit de gele lijn een prima keuze. Accu`s uit de gele lijn zijn voor meerdere machines binnen de serie te gebruiken en dus multifunctioneel. Het aanbod binnen deze serie is erg ruim en bestaat uit handcirkelzagen, invalcirkelzagen, afkort- en verstekzagen, mini-cirkelzagen (metaal, hout) en diverse zaagmachines. Na het registreren van een cirkelzaag uit de gele lijn ontvangt de koper drie jaar garantie.

Powerplus XQ (groen)

Powerplus XQ logoDe Powerplus XQ series beschikken over een hoogwaardige kwaliteit en vallen onder de hogere prijsklassen. U herkent de machines aan hun donkergroene kleur. Cirkelzagen uit deze lijn moeten voldoen aan kwaliteit, prestatie en veiligheidscriteria. Er wordt vijf jaar garantie gegeven op de apparaten uit deze XQ serie. De 230 V machines beschikken over een vier meter lange kabel met kogelsysteem. Hierdoor wordt de machine erg duurzaam en flexibel in gebruik. Cirkelzagen uit deze serie bestaan grotendeels uit magnesium wat erg licht is en schok absorberend werkt. Het aanbod bestaat uit handcirkelzagen, afkort- en verstekzagen, zaagmachines en combi zagen. Als professional is een cirkelzaag uit deze categorie een uitstekend hulpmiddel bij diverse klussen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Cirkelzaagkopen.nl
Logo