Metabo cirkelzaagMetabo cirkelzaag kopen is de keuze voor een merk dat over de hele wereld wordt gebruikt. Tijdens het werken zult u verbaasd staan over de toonaangevende techniek, kracht en veiligheid die deze machines bieden. Metabo is als producent gespecialiseerd in elektrische gereedschap en met name de cirkelzaag. Het productontwerp vindt plaats in Nederland en de fabricatie deels in Frankrijk. Wanneer u kiest voor een Metabo cirkelzaag kunt u rekenen op de Franse en Nederlandse kwaliteit. Met behulp van een cirkelzaag van het merk Metabo zal het klussen u zonder enige moeite vergaan.

Vergelijk Metabo cirkelzagen
Meer informatie

Metabo heeft een ruim assortiment cirkelzagen in verschillende prijsklassen. Klust u thuis of op de bouwplaats een geschikte cirkelzaag vindt u bij Metabo. Voor elke machine geldt een drie jarige garantie mits de registratie gebeurd binnen vier weken. Het aanschaffen van een cirkelzaag kunt u het beste XXL garantieonline doen, omdat het aanbod vele malen groter is dan bij èèn van de bouwmarkten. Een Metabo cirkelzaag wordt gebruikt op locaties waar de klusser op zijn gereedschap moet vertrouwen. Twee veel verkochte afkortzagen van dit merk zijn de Metabo KGS 254 M en Metabo KGS 216 M.

Metabo cirkelzaag kopen

Een Metabo cirkelzaag kopen kan voor een betaalbare prijs. Voor de Metabo KGS en KS serie afkortzagen betaal je over het algemeen niet meer dan 100 a 600 euro. Als je toch wilt gaan voor een tafelzaag dan kan de prijs al snel oplopen tot 800 euro. Gelukkig zijn de Metabo handcirkelzagen te koop voor zo’n 100 tot 400 euro. Wil je meer weten over de bestverkochte cirkelzagen? Vergelijk dan onderstaande top 3 met de populairste cirkelzagen van Metabo.

METABO KGS 216 M
METABO KGS 216 M

Al vanaf: € 189,-


Met een 1500 watt motor zaagt de Metabo KGS 216 M S verschillende materialen zonder moeite. Ook beschikt deze verstekzaag over een stofafzuiging, lasergeleider en trekfunctie. De machine heeft een zaagdiepte van 65 mm.

Aanbieder Prijs
Coolblue € 189,00

Metabo KGS 254 M
Metabo KGS 254 M

Al vanaf: € 275,-


De Metabo KGS 254 M is een 1800 watt afkort- en verstekzaag en geschikt voor het afkorten van verschillende materialen. Bijzonderheden: lasergeleider, gewicht 17,5 kg en haalt 4500 toeren per minuut.

Aanbieder Prijs
Coolblue € 275,00
Bol.com € 283,00

METABO KS 55 FS

Metabo KS 55 FS

Al vanaf: € 149,-


Metabo KS 55 FS is een handcirkelzaag met een zaagblad diameter van 160 mm en een 1200 watt motor. Ideaal om tot een diepte van 55 mm te zagen en niet snel moe te worden vanwege zijn 4 kg aan gewicht.

Aanbieder Prijs
Coolblue € 149,00

Assortiment Metabo cirkelzagen

Het assortiment cirkelzagen bestaat uit verschillende soorten met elk hun eigen specialiteit. De volgende soorten zijn onderdeel van het assortiment: Accu-cirkelzagen, handcirkelzagen (230 V) en invalcirkelzagen. Sommige cirkelzagen beschikken over gadgets als LED-verlichting, uitlooprem (snelle stop van het zaagblad) en Accu-packs voor controle van de laadtoestand. Deze extra`s maken de Metabo cirkelzaag veel veiliger en de klusser kan gefocust te werk gaan. Cirkelzaagbladen speciaal ontwikkeld door Metabo maakt het werken met ieder materiaal mogelijk. Deze zaagbladen zijn uiterst duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit voor precisie werk. Ook levert Metabo een krachtige tafelzaag. Meer over deze tafelzaag in het filmpje.
Metabo cirkelzaag
3.3 (66.67%) 18 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *