Skil cirkelzaagSkil cirkelzaag kopen betekent de keuze voor kwaliteit door jarenlange ervaring. Het bedrijf bestaat al meer dan 90 jaar en heeft door de jaren heen al 130 miljoen machines verkocht. Edmond Michel de oprichter van Skil vond in 1923 de eerste elektrische cirkelzaag uit. Omdat Skil gespecialiseerd is in cirkelzagen wordt het bedrijf ook wel Skilsaw genoemd. Voor thuisklussers is een Skil cirkelzaag een handig hulpmiddel, omdat deze snel en eenvoudig is. Tijdens het werken zult u al snel merken waarom Skil een toonaangevend merk is.

Vergelijk Skil cirkelzagen
Meer informatie

Voor zowel de professionals als de doe-het-zelvers heeft Skil verschillende cirkelzagen op de markt gebracht. Het merk staat bekend als a-merk voor een betaalbare prijs. Elke machine wordt nauwkeurig getest om een zo hoog mogelijke kwaliteit te bereiken. Skil biedt dan ook een 3 jarige garantie op elektrische gereedschap als accessoires. Als De Skil cirkelzaag (oftewel Skilsaw)beginnende klusser is een eenvoudige Skilsaw een prima keuze. Voor het uitbreiden van uw cirkelzaag met bijvoorbeeld een geleiderail kunt u terecht bij èèn van de webwinkels. Het kopen van een Skilsaw kunt u het beste online doen, omdat het aanbod vele malen groter is dan bij een bouwmarkt. Het werken met een Skil cirkelzaag is de keuze voor een veilige en betrouwbare werkhouding.

Skil cirkelzaag kopen

Een Skil cirkelzaag kopen kan soms lastig zijn. Het assortiment is bij sommige aanbieders nogal beperkt. Gelukkig heeft Bol.com een wat uitgebreider assortiment. Daarin vindt je zaagmachines van ongeveer 70 tot 400 euro. Voor de meeste klussen in en rondom huis ben je voor zo’n 150 euro al klaar. Te kiezen uit afkort-, mini en handcirkelzagen. Wil je toch wat meer weten over de producten? Vergelijk dan eens onderstaande top 3 met de bestverkochte zagen.

Skil 5330 AASkil 5330 AA

Al vanaf: € 94,99

De Skil 5330 AA is een minicirkelzaag met een zaagblad van 89 mm en een 600 watt motor. Die de mogelijkheid biedt om planken te zagen van 28,5 mm.

Aanbieder Prijs
Coolblue € 94,99
Bol.com € 94,99

Skil 5740 CASkil 5740 CA

Al vanaf: € 54,99

De Skil 5740 CA is een handcirkelzaag met een zaagblad van 130 mm en een 700 watt motor. Handig om planken te zagen met een max. dikte van 40 mm.

Aanbieder Prijs
Bol.com € 54,99
Coolblue € 57,95

Skil 1131 AASkil 1131 AA

Al vanaf: € 94,95

De Skil 1131 AA is een afkortzaag met een 210 mm zaagblad en een zaagdiepte van 56 mm. Ook heeft die een zaagbereik van 115 mm voor brede planken.

Aanbieder Prijs
Coolblue € 94,95

Innovaties Skil cirkelzaag

Skil geleiderailSkil probeert het klussen met een cirkelzaag zo eenvoudig mogelijk te maken. Het recht zagen met een cirkelzaag kan nog weleens voor problemen zorgen. Daarom heeft Skil een geleiderail op de markt gebracht. Het monteren en gebruiken van de geleiderail kost u geen enkele moeite, waardoor u meteen aan het werk kunt. Meer over een geleiderail in onderstaand filmpje. Skilsaws staan bekend als nauwkeurig en betrouwbaar gereedschap om elke klus te klaren. Het aanbod cirkelzagen bestaat uit handcirkelzagen en afkortzagen. Als u steeds dezelfde handeling moet verrichten kan een afkortzaag van pas komen. Zijn de werkzaamheden meer dynamische dan is een Skil handcirkelzaag de juiste keuze.

Skil cirkelzaag
4.7 (94%) 10 votes

2 thoughts on “Skil cirkelzaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *