Black & Decker KS1500LK

Black & Decker KS1500LKDe Black & Decker KS1500LK is een handcirkelzaag die erg bekend is onder klussers. Cirkelzaagkopen.nl zet de KS1500LK om deze reden dan ook even in de spotlights. Black & Decker is niet zomaar een bedrijf het is namelijk één van de grootste producenten als het gaat om elektrisch gereedschap. Wat bij de Black & Decker KS1500LK met zijn 1500W aan vermogen is terug te zien. Dat is nog niet alles! De handcirkelzaag heeft namelijk een laser en is op te bergen in een bijpassende koffer. Een cirkelzaag is niet geschikt om bochten mee te zagen, maar wordt gebruikt voor recht, dwarszagen, langszagen en afschuinen. Deze Black & Decker zaagmachine bestellen? Ga meteen door naar de voordeligste aanbieder.

Voordeligste Black & Decker KS1500LK bestellen?
Bestel nu

Black & Decker KS1500LK handcirkelzaag

De KS1500LK heeft de mogelijkheid om een zaagdiepte in te stellen. De maximale zaagdiepte in een rechte positie (90 graden) is 65 mm. Dit houdt in dat hout met een dikte van 65 mm te verzagen is. Bij het schuin zagen onder een hoek van 45 graden is een zaagdiepte van 50 mm te behalen. Ideaal voor het maken van een verstekverbinding. Deze Black & Decker zaagmachine staat daarom ook bekend om zijn goede zaagprestaties.

Op een zelf te bepalen plek in een plaat invalzagen? Geen probleem de Black & Decker heeft namelijk een invalfunctie. Het zaagblad kan hierdoor op een gewenste plek midden in een plaat verticaal naar beneden zagen.

Nieuwe zaagbladen kopen? Hou dan rekening met de diameter van het zaagblad en asgat. De handcirkelzaag beperkt zijn zaagblad diameter tot 190 mm met een asgat van 16 mm. De grote van het asgat zegt iets over het koppelen van zaagblad en zaagmachine. Een verloopring is te gebruiken wanneer asgat (zaagblad) ten opzichte van de KS1500LK groter is (andersom niet toepasbaar). Met de spindelvergrendeling is het vervangen van zaagbladen een koud kunstje.

Met een gewicht van 5,4 kg en een snoerlengte van 3 meter is de KS1500LK van Black & Decker flexibel en makkelijk te verplaatsen. Machine en toebehoren wegen samen 8,713 kg. Dat is nog niet alles, want de machine maakt maximaal 5000 omwentelingen per minuut en dat is ook direct het onbelaste toerental. Wat betekend dat het zaagblad bij het niet zagen 5000 keer rond kan draaien in een minuut.

KS1500LK pakket

Langsgeleider KS1500LKIn het pakket van de Black & Decker KS1500LK bevinden zich onder andere een TCT zaagblad (20 tands), langsgeleider en opbergkoffer. Een TCT zaagblad bestaat uit hardmetaal (TC) en met de toevoeging van wolfraamcarbide krijgt dit de naam TCT. De zaagbladen van de KS1500LK hebben niet alleen een uitstekend zaagresultaat, maar gaan ook nog eens 5 keer zo lang mee. Met name door het zaagblad is deze Black & Decker handcirkelzaag ontzettend populair.

De cirkelzaag langsgeleider is een hulpmiddel om makkelijk en snel platen in te korten. Dit om snel en nauwkeurig platen af te meten en te zagen. Met de handige opbergkoffer zijn alle onderdelen veilig en compact op te ruimen. Behoefte aan een visueel beeld? Bekijk dan eens onderstaand filmpje. Het filmpje is in het Tsjechisch, maar geeft toch een goed beeld van de Black & Decker KS1500LK cirkelzaag met bijbehorende accessoires.

Recensies

Nu zijn de specificaties en eigenschappen van dit product natuurlijk gebaseerd op feiten, maar hoe zit dit in de praktijk? Is de machine echt wel zo robuust als wordt beweerd? Daarom geeft Cirkelzaagkopen.nl hieronder een aantal voor- en nadelen die klanten opmerken bij het gebruiken van de Black & Decker KS1500LK. Een handcirkelzaag van Black & Decker is zeer gewild, wat de voordelen duidelijk zullen maken.

Voordelen

 • Mooie rechte zaagsnede
 • Goed zaagblad meegeleverd
 • Bijgeleverde koffer
 • Krachtige motor
 • Prijs kwaliteit
 • Laser
 • Goede handgreep
 • Goede geleider
 • Functies
 • Stofafzuigingsmogelijkheid

Nadelen

 • Zaagblad niet haaks afgesteld
 • Geen afleesliniaal
 • Aflezen instelhoogtes
 • 1 zaagblad
 • Laser niet heel nauwkeurig
 • Luidruchtig

Aanbieders KS1500LK

Een Black & Decker KS1500LK cirkelzaag kopen? Dat kan! Nu is het natuurlijk logisch dat u voor zo weinig mogelijk geld zoveel mogelijk kwaliteit wilt. Daarom heeft u hieronder de mogelijkheid om meteen naar de beste aanbieder te gaan, welke de KS1500LK handcirkelzaag van Black & Decker aanbiedt.

Black & Decker KS1500LK bestellen?
Bestel nu

Vragen over de Black & Decker KS1500LK? Dan mag je hieronder een reactie achterlaten, wij van Cirkelzaagkopen.nl willen je namelijk graag verder helpen 😉

Cirkelzaagkopen.nl
Logo