Cirkelzaag huren

Cirkelzaag hurenCirkelzaag huren? Dat is inderdaad mogelijk. Soms is het zelfs beter om iets te huren dan te kopen. Een cirkelzaag is nou niet bepaald een goedkope machine. En wie weet heb je hem alleen nodig voor die kleine verbouwing, of dat nieuwe vlonder dat je eens even zelf wilt maken. Dan zou het natuurlijk zonde zijn om een dure cirkelzaag te kopen. Waarna deze vervolgens op zolder ligt te vergaan. Een cirkelzaag huren zou dan best wel eens een verstandige keuze kunnen zijn.

Cirkelzaag huren altijd rendabel?

Om hier antwoord op te geven moet je jezelf een aantal vragen stellen. De bekende ‘W vragen’. Waarom heb ik een cirkelzaag nodig? Wat wil ik bereiken met een cirkelzaag? Daarnaast wie weet heeft iemand in je familie wel een cirkelzaag te leen. Dan zou je een dief van je eigen portemonnee zijn als je daar geen gebruik van maakt.

Nee, voordat je een cirkelzaag gaat huren is het slim om hier eerst goed over na te denken. Misschien ga je deze machine wel vaker gebruiken? Dan zou het toch goedkoper zijn om er één te kopen, toch? Mochten bovenstaande oplossingen toch niet leiden tot het verlossende antwoord. Dan is een cirkelzaag huren nog helemaal niet zo’n gek idee. Hieronder puntsgewijs de inhoud nog even kort samengevat:

  1. Is de cirkelzaag een impulsaankoop voor eenmalig gebruik, dan zeker huren.
  2. Een cirkelzaag lenen bij vrienden of familie is altijd nog goedkoper.
  3. Hoge kwaliteit willen behalen met weinig geld, dan kan huren de oplossing zijn.

Prijzen cirkelzaag huren

Een cirkelzaag huren hoeft niet veel te kosten. Je kunt hier uit gaan van een dagtarief of weektarief. De kosten variëren vaak tussen de 15 en 20 euro per dag. Dat klinkt duur, maar denk wel aan het volgende. Wanneer u een cirkelzaag huurt is dit ‘geen’ doorsnee machine. Zoals u ze meestal ziet in folders voor 50 a 100 euro. Nee, deze cirkelzagen zijn van een hogere kwaliteit en geven het gewenste resultaat.

Cirkelzaag verhuurders

Op de dag van vandaag zijn er steeds meer bedrijven die inzien dat de consument steeds minder geld uitgeeft. Duur gereedschap voor eenmalig gebruik is natuurlijk geen oplossing. Daarom is het soms slim en misschien wel winstgevend om het gereedschap uit te lenen voor een kleine vergoeding. Denk hierbij aan bedrijven die gereedschap verhuren. Ook de bekende bouwmarkten verhuren gereedschap. En misschien ben je zelf helemaal niet zo’n klusser. Dan is het ook mogelijk om je planken bij een bouwmarkt op maat te laten zagen.

Bekijk onderstaand filmpje van Huren.nl om een beter beeld te krijgen van een cirkelzaag verhuurder.

Heb je vragen over het huren van cirkelzagen? Laat dan gerust een reactie achter. Een cirkelzaag huren hoeft in ieder geval niet lastig te zijn.

Cirkelzaagkopen.nl
Logo