Powerplus POWX0782 Review

Powerplus POWX0782Omdat we onze volgers graag up-to-date houden over de nieuwe ontwikkelingen, geven we dit keer een review over de Powerplus POWX0782. Een combinatiezaag met pit en die ook nog eens door vele klussers enthousiast wordt toegepast. De Powerplus POWX0782 is een verstek-, afkort- en tafelcirkelzaag in één. Deze machine valt daarom ook wel in de categorie combinatiezagen.

Een apparaat is een combinatiezaag als deze zowel een tafelcirkelzaag en afkortzaag in één is. De POWX0782 is dan ook het geschikte hulpmiddel voor het zagen van plinten, laminaat en panelen. In deze review delen we graag even de feiten met u over de powerplus POWX0782 combinatiezaag.

Voordeligste Powerplus POWX0782 bestellen?
Bekijk nu

Werking POWX0782

Er worden twee technieken toegepast om een combinatiezaag om te bouwen van afkortzaag naar tafelzaag. Dit kan zijn een ‘boventafel’, waarbij de onderkant van het zaagblad dient voor verstek zagen en de bovenkant als zaagtafel. Bij de andere techniek wordt de afkortzaag in zijn geheel 180 graden op de kop gehangen. Waarna het zaagblad door de tafel heen wordt vastgezet, nu is er een tafelzaagmachine gecreëerd. Deze techniek is ook wel bekend als de ‘flipper’ techniek. In dit geval werkt de POWX0782 met de boventafel techniek.

Eigenschappen POWX0782

Deze combinatiezaag heeft een aantal handige eigenschappen. Met een zaagdiepte van 110 mm en een vermogen van 1800 watt is het een cirkelzaag met een grote inzetbaarheid. In de stand tafelzaag is een zaagdiepte te bereiken van 46 mm. Door zijn compacte, maar toch uitgebreide functiepakket is het een geschikte cirkelzaag voor in de wat kleinere werkplaatsen. Veel aanbieders raden wel aan om een verlengsnoer en extra zaagbladen aan te schaffen bij dit product.

POWX0782 kopen?

U bent natuurlijk toch wel een klein beetje nieuwsgierig geworden over deze geweldige machine. We zetten graag even wat feiten op een rijtje over de POWX0782 combinatiezaag. Het is namelijk een combinatiezaag die al te verkrijgen is voor een bedrag van 229,00 euro. Een aantal voordelen en nadelen zetten we even hieronder voor u op een rijtje.

Voordelen

  • Zaagbladvergrendeling om eenvoudig zaagbladen te verwisselen;
  • Handgrepen die ergonomisch zijn gevormd voor gemakkelijk en licht werk;
  • Parallelgeleider voor maatwerk;
  • Zaagblad met een diameter van 254 mm om dieper te zagen.

Nadelen

  • Ingewikkelde handleiding;
  • Maar één zaagblad meegeleverd;
  • Extra verlengsnoer benodigd.

Mocht u zelf in het bezit zijn van deze combinatiezaag en uw ervaringen willen delen? Of heeft u vragen? Dan mag u hieronder een reactie plaatsen.

Cirkelzaagkopen.nl
Logo