Accu cirkelzaagEen handcirkelzaag is een handig hulpmiddel, maar vaak is de bedrading wel een probleem. Meestal heeft een handcirkelzaag maar bedrading tot 5 meter. En dan nog niet eens gesproken over hoe vaak de bedrading ergens achter blijft haken. Is er hiervoor geen makkelijke manier? Die is er! Cirkelzagen zijn steeds vaker te koop in accu variant. Dit komt omdat de capaciteit van accu’s sterk is verbeterd. Deze verbetering biedt mogelijkheden in de toepasbaarheid van accu’s. En bedrijven weten dit als geen ander. Dit zijn merken zoals Bosch, Makita, DeWalt, Festool, Hitachi, Metabo en Powerplus.

Vergelijk de 11 beste accu cirkelzagen
Meer informatie

Accu cirkelzaag kopen?

Van plan om uw eigen accu cirkelzaag te kopen? Bekijk dan eens onze accu cirkelzaag top 3 met prijsvergelijkingen.

Bosch PKS 18 LI
Bosch PKS 18 LI

Al vanaf: € 159,-


De Bosch PKS 18 LI is een 18 volt accu handcirkelzaag. Onder andere door de lithium accu en een duurzaam zaagblad is deze accu cirkelzaag een ‘must have‘ voor elke klusser.

Aanbieder Prijs
Coolblue €        159,00

Powerplus POWX0076LI
Powerplus POWX0076LI

Al vanaf: € 113,99


De Powerplus POWX0076LI is een krachtige accu cirkelzaag met een 18 volt accu. Daarnaast beschikt deze accu cirkelzaag over een stofafzuiging, laser en geleiderailsysteem.

Aanbieder Prijs
Coolblue €        113,99
Bol.com €        113,99

Bosch PKS 10,8 LI 1
Bosch PKS 10,8 LI 1

Al vanaf: € 135,-


Bosch PKS 10,8 LI 1 is een design cirkelzaag. Met een zaagdiepte van 26 mm en een toerental van 1400 omwentelingen per minuut. Flexibel en snel zagen ging nog nooit zo makkelijk.

Aanbieder Prijs
Coolblue €        135,00

Mini accucirkelzaag

De accu cirkelzaag is ook in mini formaat te verkrijgen. Deze cirkelzagen staan bekend als licht gewicht wat het werkcomfort ten goede komt. Een mini accucirkelzaag wordt meestal standaard geleverd met twee li-ion accu`s. Door een heldere batterij-indicatie weet u precies wanneer de accu aan de oplader moet.

accu cirkelzaag in mini formaatNaast een professionele accu beschikt de mini
accucirkelzaag ook over vele andere gadgets. Zo zijn de meeste accu cirkelzagen uitgerust met een heldere LED verlichting om ook in het donker werk te verrichten. Naast LED verlichting beschikken sommige mini accucirkelzagen over een zaaggeleiding om rechte zaagsneden te maken. Een mini accucirkelzaag kopen kan eenvoudig online bij èèn van de webshops.

Li-ion accu

De li-ion accu is een sterke verbetering (geweest) in de accu wereld. De afkorting Li-ion staat voor Lithium accu. Een lithium accu biedt voldoende voordelen. Bereiken hogere capaciteit met minder cellen en hebben geen last van geheugeneffect. Kijk voor alle voordelen op ‘voordelen cirkelzaag Li-ion accu’.

Misschien denkt u dat een accu cirkelzaag minder krachtig is dan een normale 230 V handcirkelzaag. Dit is minder waar, want een li-ion accu heeft een hoge energiedichtheid waarmee de nodige kracht geleverd kan worden. Ook is het mogelijk om twee 18 V accu`s te gebruiken in èèn zaagmachine. Het volgende filmpje laat zien hoe dit gaat.

Zaagbladen

universele zaagbladenDe meeste accu cirkelzagen werken ook met verschillende zaagbladen. Sommige zaagbladen zijn alleen bestemd voor hout, maar andere zijn universeel en dus voor meerdere materialen te gebruiken. Veel merken hebben hun eigen zaagbladen op de markt gebracht, waardoor het aanbod zaagbladen erg groot is. Naast accu cirkelzagen vindt u ook de zaagbladen eenvoudig online voor een groter assortiment.

Accu cirkelzaag
3.7 (73.75%) 16 votes

4 gedachten over “Accu cirkelzaag

  1. Hallo Roos,

   Een voordeel van niet 1, maar 2 x 18 volt accu’s zit hem in een hoger vermogen en een lagere warmteontwikkeling. Deze twee resulteren weer in een langere levensduur van accu’s en de machine. Dit komt omdat de energie die kan worden geleverd veel hoger ligt dan de energie die de machine vraagt. Hierdoor hoeft niet steeds het uiterste van de accu worden gevraagd wat een hoge warmteontwikkeling zou veroorzaken. Kortom twee vliegen in één klap!

   Met vriendelijke groet,

   Team Cirkelzaagkopen.nl

 1. Ik zou graag een mini cirkelzaag met inval functie kopen die dieper zaagt dan 2cm zoals bv de dremel. Dit wordt bij vrijwel geen enkel merk vermeld dus ik vermoed dat deze er ook weinig zijn. Accu of snoer maak ik dan even geen punt van alhoewel accu natuurlijk erg makkelijk is.
  Kunnen jullie me wat op weg helpen?

  1. Hallo Simone,

   Drie type mini cirkelzagen waar je eens naar zou kunnen kijken worden hieronder weergegeven. Eén op accu is lastig te vinden, waarschijnlijk zijn deze er niet, omdat zo’n cirkelzaag namelijk compact en makkelijk hanteerbaar moet zijn. Met een accu erin wordt die vaak een stuk zwaarder. Mocht je deze toch echt willen hebben dan moet je denk in de richting van het merk Bosch groen gaan zoeken.

    Bosch pks 16 multi
    Ferm CSM 1038
    Powerplus POWX1365MB

   Misschien is het handiger om even naar onze pagina mini cirkelzagen toe te gaan. Daar staat namelijk veel meer informatie over wat een mini cirkelzaagmachine inhoudt en welke nou geschikt zijn.

   Met vriendelijke groet,

   Team Cirkelzaagkopen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *