Welke afkortzaag Ferm kopen?

Compacte Ferm afkortzaag

Compacte Ferm afkortzaag

In het assortiment van de gemiddelde webshop vind je vele merken afkortzagen, en ook de afkortzagen van Ferm mogen hierin niet ontbreken. De geschiedenis van Ferm gaat terug naar 1965 waar dit bedrijf werd opgericht, en inmiddels beschikt het bedrijf over meer dan 40 vestigingen in meerdere landen. We hebben dus met een echte multinational te maken. En zoals het een multinational betaamt, beschikt deze producent over een groot assortiment aan elektrische gereedschappen. Ook afkortzagen zijn terug te vinden in het aanbod van Ferm. Hieronder kun je meer lezen over de beste afkortzagen die terug te vinden zijn in het assortiment van Ferm.

Vergelijk alle Ferm afkortzagen
Bekijk nu

Beste afkortzagen van Ferm

Het uitkiezen van een bepaalde afkortzaag is meestal al moeilijk genoeg. Niet alleen heb je veel keuze tussen merken, maar ook de merken zelf hebben veelal meerdere afkortzagen in het assortiment. Het maakt de keuze er niet makkelijker op. Daarom hebben wij voor jou de beste afkortzagen van Ferm op een rijtje gezet. Hopelijk helpt het je een handje bij het uitkiezen van de afkortzaag die aansluit op jouw behoeften.

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Ferm MSM1035

Ferm MSM1035

Als je op zoek bent naar een zaag die bredere balken en vergelijkbare soorten plaatmateriaal aankan, is de Ferm MSM1035 iets voor jou. Deze beschikt over een trekfunctie waardoor deze eerder genoemde materialen prima te bewerken zijn aan de hand van deze afkortzaag. Om geheel recht te zagen kun je gebruik maken van de lasergeleider. De bijgeleverde tafel kun je breder zetten, wat je in staat stelt om aan de slag te gaan met langere werkstukken. Echter is deze afkortzaag van Ferm niet geschikt voor bijvoorbeeld dikkere balken, de zaagdiepte is 60 millimeter. Voor dikkere balken is een diepte van 85 tot 90 millimeter meer geschikt. Daarentegen kun je wel stofvrij klussen dankzij de mogelijkheid tot stofafzuiging. Verkrijgbaar vanaf 139 euro.

Ferm Radiaal Afkortzaag 1300 W

Een goedkoper model in het assortiment aan afkortzagen van Ferm is de Ferm Radiaal Afkortzaag 1300 W. Al voor een prijs van €86.70,- kan je deze afkortzaag toevoegen aan jouw arsenaal aan elektrische gereedschappen. Ook dit goedkopere model beschikt over een trekfunctie, zodat je met bredere balken aan de slag kunt gaan. Ondanks dat deze variant betaalbaarder is in vergelijking met andere modellen binnen de afkortzaaglijn van Ferm, is het vermogen van dit gereedschap nog steeds groot: 1300 watt. Je beschikt dus desalniettemin over een krachtig instrument, prima voor de af-en-toe klusser. De aluminium behuizing is sterk en zorgt voor een lange levensduur.

Ferm Radiaal Afkortzaag 1900 W

Dit is de middenvariant, een model dat vergelijkbaar is met de 1300 W maar dan met veel meer vermogen (1900 W). Hierdoor is deze afkortzaag een stuk krachtige en dus meer geschikt voor de wat zwaardere taken. Inclusief trekfunctie, lasergeleiding, een 60T zaagblad en een adapter voor stofafzuiging voor een optimaal resultaat. Aan één zijde is deze zaag kantelbaar. Een veiligheidsbril plus oordoppen krijg je gratis bij deze zaag erbij, zodat je geheel veilig aan de slag kunt met jouw werkstuk. Perfect voor de meer ervaren doe-het-zelver. Verkrijgbaar vanaf €129.95,-.

Cirkelzaagkopen.nl
Logo