Welke afkortzaag Einhell kopen?

Einhell afkortzaag kopen? De geschiedenis van het origine Duitse Einhell is al sinds 1964 één van de bekendste fabrikanten op het gebied van elektrische gereedschappen. Inmiddels is het bedrijf internationaal bekend, met 40 vestigingen over de hele wereld, waaronder binnen de Benelux. Het centrale kantoor van Einhell is te vinden in Breda. In het assortiment van Einhell vind je allerlei soorten gereedschappen, van grasmaaiers tot aan diverse power tools. Ook accessoires voor deze gereedschappen, denk bijvoorbeeld aan accu’s en laders, zijn te bestellen bij deze producent. Ook voor een afkortzaag ben je bij Einhell aan het juiste adres. Hieronder worden een aantal van de beste afkortzagen van Einhell voor je op een rijtje gezet.

Beste Einhell afkortzagen in 1 overzicht – Onze Top 5

Einhell TE-SM 254 Dual

Beste koop afkortzaag van Einhell
Uitverkocht

Einhell TC-SM 2531/2 U

Beste Einhell afkortzaag met onderstel
Uitverkocht

Einhell TC-SM 2534/1 Dual

Beste keuze voor dikke balken
Uitverkocht
199,00 299,95

Einhell TE-MS 18/210

Beste Einhell afkortzaag op accu
Op voorraad

Einhell TC-MS 2112

Beste voordelige optie van Einhell
Uitverkocht

Beste afkortzagen van Einhell

Het assortiment van Einhell is gevuld met uitstekende afkortzagen, maar er moet toch echt een selectie gemaakt worden. Hieronder maken we een selectie van de beste afkortzagen van Einhell. Hierbij is een selectie gemaakt waarbij zowel goedkopere modellen als duurdere modellen aan bod komen. Immers is niet elke klusser hetzelfde: sommigen klussen fervent, anderen zo af en toe.

Einhell TC – SM 2531 U

Einhell TC – SM 2531 U afkortzaagDe TC-SM 2531 U van Einhell wordt vooral aangeraden voor doe-het-zelvers die af en toe een klus uitvoeren. Dit wordt gereflecteerd in de prijs, welke rond de €168.99,- ligt en hiermee tot de middenklasse behoort in het assortiment van Einhell. Het bijgeleverde onderstel en de lasergeleider zorgen er voor dat je aan de hand van deze zaag geheel recht kunt werken. Dikke stukken hout kunnen bewerkt worden met deze afkortzaag, want de max. zaagdiepte is 75 millimeter. Daarnaast is deze afkortzaag breed af te stellen met een breedte van 305 millimeter, waardoor ook brede werkstukken bewerkt kunnen worden. Opruimen na de klus hoeft niet meer dankzij de aanwezige stofafzuiging.

Einhell TC – MS 3017 T

Einhell TC – MS 3017 T afkortzaagDit is de duurste variant van de afkortzaag van Einhell, te koop bij menig webshop voor een prijs die rond de €289.99,- ligt. Met een zaagdiepte die in te stellen is tot een maximale diepte van 85 millimeter, is dit de afkortzaag die de dikste werkstukken kan bewerken. Je werkt tevens schoon dankzij de stofafzuiging, waardoor je het overzicht beter kunt bewaren tijdens het klussen. Daarnaast is deze afkortzaag tevens te gebruiken als tafelzaag. Deze veelzijdigheid maken de Einhell TC- MS 3017 T tot een uitstekende toevoeging aan het arsenaal der gereedschappen van fervente doe-het-zelvers. De zaagkop is eenvoudig te kantelen. Ook kunststoffen zijn te bewerken aan de hand van deze afkortzaag, dus niet alleen soorten houten.

Einhell TC – SM 2131

Einhell TC – SM 2131 afkortzaagmachineHet goedkoopste model dat op menig webshop te koop wordt aangeboden is de Einhell TC – SM 2131, welke verkrijgbaar is voor een prijs van €113.99,-. Hoewel de maximale zaagdiepte bij deze afkortzaag minder diep is in vergelijking met andere modellen van deze producent, kun je dankzij de maximale breedte van 310 millimeter nog steeds erg brede werkstukken bewerken. Het gewicht van deze zaag is erg licht, wat deze compact en wendbaar maakt. Lasergeleiding is aanwezig, zodat recht zagen geen probleem is. Stofafzuiging is tevens een onderdeel, maar let op: de stofzak is kleiner in vergelijking met andere varianten.

Wil jezelf een Einhell afkortzaag bestellen, maar heb je nog vragen? Laat het ons gerust weten in een reactie.

Cirkelzaagkopen.nl
Logo