Welke Powerplus afkortzaag kopen?

Powerplus afkortzaag in verstek

Powerplus afkortzaag in verstek

Interesse in een afkortzaag van Powerplus? Deze Nederlandse fabrikant Powerplus tools produceert sinds 1999 allerlei soorten gereedschappen en producten die te maken hebben met de inrichting van de werkplaats. Sinds 2006 heeft dit bedrijf tevens een vestiging in Duitsland. Er zijn een aantal redenen waarom vele consumenten kiezen voor gereedschappen van deze fabrikant. Zo zijn de prijzen betaalbaar, zijn de producten van een hoge kwaliteit, krijg je als klant veel ondersteuning van Powerplus en is de garantie bovengemiddeld. Ook voor een afkortzaag ben je bij Powerplus aan het juiste adres. Wat zijn de beste afkortzagen in het assortiment van deze Nederlandse fabrikant?

Vergelijk de Powerplus afkortzagen
Bekijk nu

Beste afkortzagen van Powerplus

Powerplus staat bekend om zijn gereedschappen van hoogwaardige kwaliteit, en ook de afkortzagen van deze producent horen hier bij. Toch zijn er een paar die net iets beter zijn dan de rest. Hieronder worden de hoogtepunten in het assortiment van Powerplus voor je op een rijtje gezet.

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Powerplus POWX07573T
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Powerplus POWX07551T

Powerplus POWE50102

Met een prijs die rond de 80 euro ligt is deze afkortzaag van Powerplus één van de goedkopere modellen in het assortiment van deze Nederlandse producent. Deze afkortzaag beschikt over een trekfunctie, welke je in staat stelt om brede balken en vergelijkbare soorten plaatmateriaal te bewerken. Deze zaag heeft een adapter voor stofafzuiging, zodat je schoon kunt werken en achteraf minder hoeft op te ruimen. Daarnaast is deze Powerplus zaag uiterst licht, wat deze licht, compact en wendbaar maakt. Al met al is deze afkortzaag dan ook ideaal voor klussers die af en toe een klus thuis uitvoeren.

Powerplus POWX07573T

Binnen het assortiment van een fabrikant heb je veelal de keuze uit goedkopere en duurdere varianten. De goedkopere varianten zijn gericht op klussers die af en toe klusjes uitvoeren, terwijl duurdere modellen gericht zijn op de fanatieke doe-het-zelver. Voor deze laatste doelgroep is de Powerplus POWX07573T het meest geschikt, waardoor de prijs ook ietwat hoger ligt ten opzichte van het vorige besproken model: €279,-. De tafel van deze afkortzaag kan breder gemaakt worden, waardoor langere werkstukken beter bewerkt kunnen worden.

De zaag is zowel naar links als naar rechts te kantelen, en dankzij de lasergeleider ben je in staat om kaarsrecht te werken. Stofafzuiging kan via de adapter aangesloten worden, zodat je het overzicht houdt over het werkstuk. Daarnaast ligt de maximale zaagdiepte van deze Powerplus afkortzaag hoog, met een maximale diepte van 90 millimeter. De dikste balken kunnen gezaagd worden aan de hand van deze Powerplus afkortzaag.

Powerplus POWX07558T

In de middenklasse vinden we de Powerplus POWX07558T terug, welke verkrijgbaar is vanaf €169,-. Het onderstel van 75 centimeter is van metaal en hierdoor erg sterk, zodat vele werkstukken hierop te bewerken vallen. De maximale zaagbreedte is 210 millimeter, wat je in staat stelt om relatief brede werkstukken te zagen (voor een hogere zaagbreedte dien je veelal een duurder model aan te schaffen). Het vermogen van dit model is relatief hoog, met een wattage van 1650 W. Het zaagblad kan van 90 tot 45 graden gekanteld worden. Je kunt dus goed hoeken zagen in diverse houten werkstukken.

Cirkelzaagkopen.nl
Logo