Cirkelzaag Lidl review

Cirkelzaag Lidl kopen? Ook bij de Lidl ben je aan het juiste adres voor een cirkelzaag. Online zijn er vele webshops te vinden waar je een cirkelzaag kunt aanschaffen. Hierbij kun je veelal kiezen uit ruime assortimenten gevuld met cirkelzagen die variëren qua merk, functies, eigenschappen en kwaliteiten. Best moeilijk om tussen al deze varianten een keuze te maken. Maar voor sommige consumenten is er een factor die doorslaggevend is: het budget dat ze willen spenderen aan een cirkelzaag. Ben je op zoek naar een betaalbare cirkelzaag die desalniettemin presteert? Bekijk dan eens het assortiment aan cirkelzagen van de Lidl.

Beste Parkside / Lidl zaagmachines in 1 overzicht

Parkside Performance accu handcirkelzaag 20 V

Als er iets is waarover vaak geklaagd wordt onder de fanatieke doe-het-zelvers, is het wel het feit dat menig cirkelzaag gebruik maakt van een kabel. Immers maakt het grootste deel van de cirkelzagen nog steeds gebruik van netstroom als voeding. Deze accu-handcirkelzaag van Parkside doet dat niet, want deze heeft een handige accu. Dankzij de ingebouwde motor is de levensduur van deze zaag lang en dankzij de ingebouwde LED lamp kun je ook op wat minder belichte plekken nog steeds uitstekend werken. Er is een adapter voor stofafzuiging inbegrepen. Zaagdiepte en zaaghoek zijn eenvoudig in te stellen, geheel traploos. Vanaf €119,- kan deze cirkelzaag de jouwe zijn.

Parkside Performance Accu-handcirkelzaag + accu
Bestel direct bij Lidl

Parkside accu handcirkelzaag

Handcirkelzaag op accu van het merk ParksideDeze goedkoope cirkelzaag binnen het assortiment van de Lidl is verkrijgbaar vanaf €54.99,-. Ondanks de goedkopere prijs, wordt deze cirkelzaag inclusief accu en oplader geleverd. Met een maximale zaagdiepte van 26 millimeter bij een kanteling van 0 graden en 17 millimeter bij een kanteling van 45 graden kun je nog variëren qua stand. De 12 V accu laadt binnen een uur weer geheel op. Dankzij de adapter voor stofafzuiging kun je geheel stofvrij blijven zagen, wat weer een hoop tijd en moeite qua opruimen scheelt.

Voordeligste Parkside Accu-handcirkelzaag + accu
Bestel direct bij Lidl

Parkside cirkelzaag met dubbel blad

Cirkelzaag Lidl met dubbel zaagbladAan de hand van deze cirkelzaag met dubbel blad, waarbij het zaagblad een omtrek heeft van 125 millimeter, zijn vele materialen te bewerken. Denk hierbij aan materialen zoals hout, kunststof en andere lichte bouwmaterialen. De maximale zaagdiepte is 31 millimeter. Door het lichte gewicht is deze zaag erg compact en overal te gebruiken. Daarnaast ligt deze cirkelzaag fijn in de hand dankzij de handgrepen, welke voorzien zijn van softgrip.

Parkside precisie cirkelzaag

Precisie cirkelzaag van het merk ParksideVoor de klussen die meer precisie vereisen is deze cirkelzaag uiterst geschikt. Menig materiaal kan aan de hand van deze zaag bewerkt worden, denk hierbij aan materialen zoals hout, aluminium of koper. Ook hele lichte materialen zoals gipsplaten kunnen door deze cirkelzaag bewerkt worden. Externe stofafzuiging kan aangesloten worden op dit gereedschap. Eenvoudig en precies in te stellen. Vanaf €49.99,- is deze multifunctionele cirkelzaag verkrijgbaar.

Voordeligste Parkside Precisie cirkelzaag
Bestel direct bij Lidl

Afkortzaagmachines van Lidl

Naast handcirkelzaagmachines heeft de Lidl ook afkortzagen. Afkortzaagmachines zijn veelzijdig inzetbaar voor allerlei zaagklussen in- en rondom het huis. Denk hierbij aan het zagen van planken voor een vloer (bijvoorbeeld laminaat). Een bijkomend voordeel hiervan is dat veel afkortzagen ook in verstek kunnen zagen, wat weer handig is voor het zagen van plinten. Hieronder wordt de meest populaire Lidl afkortzaag beschreven.

Parkside kap- en verstekzaag

Lidl afkortzaag, Parkside kap- en verstekzaagDeze afkortzaagmachine is uitermate geschikt voor het nauwkeurig zagen van diverse materialen. Denk hierbij niet alleen aan hout, maar ook aan bijvoorbeeld kunststof. Daarnaast is deze machine uitgerust met een stofzak en aansluiting voor externe stofafzuiging. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk, om door middel van een adapter, een bouwstofzuiger op deze machine aan te sluiten.

De zaagkop van deze machine kun je kantelen tot wel 45 graden. Daarnaast kun je verstek zaagsneden maken van – 45 graden tot 45 graden, en dit met vaste hoeken. Tevens is deze Lidl afkortzaag uitgerust met een oplegbeugel. Hierdoor kun je eenvoudig materialen vastzetten, voordat je deze gaat zagen. Ook beschikt deze machine over een LED-laser, waardoor je met alle precisie de mooiste zaagsneden kunt maken.

Met een vermogen van 1500 W in combinatie met een zaagblad van 210 mm (48 zaagtanden) kun je eenvoudig en snel de meeste materialen zagen. Tenslotte weegt deze Parkside kap- en verstekzaag 7,7 kilo, wat gemiddeld is voor een afkortzaagmachine. Verplaatsen is dus gewoon mogelijk zonder al teveel moeite.

Voordeligste Parkside afkortzaag
Bestel direct bij Lidl

Lidl cirkelzaag test

In het volgende filmpje wordt de PTS 500 C3 precisie cirkelzaag van Parkside getest. Bekijk het filmpje en kom meer te weten over deze handige zaagmachine.

Cirkelzaag Lidl aanbieding

In het assortiment van Lidl vind je vele producten voor de laagste prijzen, wat dus ook geldt voor de cirkelzagen die je bij Lidl aan kunt schaffen. Vaak wordt gedacht: goedkoop is duurkoop. Echter is dat niet waar. Ondanks de voordelige prijs is deze cirkelzaag meer dan de moeite waard voor menig klusser. En het mooie aan de Lidl is: ze strooien vaak met aanbiedingen, ook op cirkelzagen. Schroom dus niet om hier gebruik van te maken.

Vond je deze Lidl cirkelzaag review nuttig en wil je misschien wel je eigen ervaringen delen? Laat dan hieronder een reactie achter.

Bekijk alle Parkside cirkelzagen
Bekijk nu

 1. Handig overzicht van de Lidl Parkside cirkelzaagmachines, bedankt daarvoor. Alleen zou ik nog wel graag willen weten wat er nou allemaal wordt meegeleverd bij de machines van Parkside?

  • Hallo Rudi,

   Wat er wordt meegeleverd verschilt natuurlijk per type parkside cirkelzaag, maar een aantal onderdelen die in veel gevallen worden meegeleverd zijn:

    Extra accu’s
    Laadstation voor accu
    zeskantssleutel
    Parallelaanslag
    Zaagblad
    Adapter voor externe stofafzuiging
    Transportkoffer
    Afzuigslang

   Hoop dat je hier wat mee kunt.

   Met vriendelijke groet,

   Team Cirkelzaagkopen.nl

 2. Femke van Erp 22 mei 2019 op 12:46

  Zaagtafel nu een week in bezit, in basis prima prijs-kwaliteitsverhouding alleen nu doet de Laser het al niet meer. Een cruciaal onderdeel! Uiteraard eerst andere batterijen geprobeerd maar helaas. Kunnen we ook alleen een nieuwe laser ontvangen (kopen)?

  Ook de lange plaat klem gekocht, kan tot 20 graden. Werd in zo’n grote doos geleverd dat de ophang haak al gebroken was bij aankomst, slordig.

  • Hallo Femke,

   Dat klinkt erg vervelend! Zeker ook omdat de laser het zo snel al laat afweten…. Ik verwacht dat alleen een nieuwe laser ontvangen niet gaat bij Lidl. Wat je zou kunnen doen is vragen of je de hele machine mag en kunt laten ruilen. Er zal vast wel tot een jaar garantie op zitten, zolang je de aankoopbon nog maar hebt. Zeker omdat je al aangeeft dat de ophang haak al gebroken was bij aankomst, slordige fout van hun kant en zeker een vergoeding waard! Ik zou het gewoon rechtstreeks terug communiceren met Lidl. Vaak zijn ze nog wel coulant in je tegemoet te komen.

   Groet,

   Team Cirkelzaagkopen.nl

 3. mijn afkort zaag stopt er mee zit er soms ergen een zekering?

  • Cirkelzaagkopen.nl 28 september 2019 op 19:40

   Hoi Klaas,

   Vervelend! Heb je deze zaag bij de Lidl gekocht? Als hij nog binnen de garantieperiode valt zou ik even contact opnemen met de Lidl. Als de zekering gesprongen is, gebeurt dat vaak niet voor niets. Waarschijnlijk is er dan iets mis met je afkortzaag, waardoor de zekering springt.

   Met vriendelijke groet,

   Team Cirkelzaagkopen.nl

 4. Jos van t hoff 20 februari 2020 op 00:54

  Vandaag is mijn trouwe parkside zaagtafel in de fik gevlogen. De motor loopt nog wel, maar binnenin de motor lijkt een onderdeel rond te vliegen en een vonkenregen te veroorzaken. Is er nog een nieuwe motor te bekomen, want zonde om weg te gooien.
  2000watt, 5000rpm.

  Jos

  • Cirkelzaagkopen.nl 11 april 2020 op 20:11

   Hoi Jos,

   Spijtig om te horen! Bij de Lidl zijn er geen losse onderdelen verkrijgbaar, maar als je nog garantie hebt zou ik zeker even contact opnemen met de Lidl. Zij kunnen je dan verder helpen en de zaagtafel repareren of vervangen.

   Met vriendelijke groet,

   Team Cirkelzaagkopen.nl

 5. Mijn bericht van 21 aug. 2020 is waarschijnlijk nog niet gemodereerd. Daarom zie ik het heden nog niet staan nog niet staan en kan ik het niet bijwerken. Dan maar met dit nieuwe bericht melden dat ik er uit ben.

  Het korte ronde staafje past precies in een holte van en binnen een schaal van de behuizing. Na montage van de machine bevindt het staafje zich radiaal (bijna/net) tegen de kogellager aan het achterste uiteinde van de motoras.

  De machine loopt weer prima. Bij loslaten van de lange schuif schakelt de machine vanzelf uit.

Cirkelzaagkopen.nl
Logo