Black Friday Gereedschap 2020 – Ontdek de beste deals!

Black Friday is al lang niet meer alleen in Amerika populair, ook in Nederland zijn er steeds meer winkels en webshops die meedoen met kortingsacties. Dit jaar (2020) valt Black Friday op vrijdag 27 november. De meeste webshops hebben echter het hele weekend, of zelfs de hele week kortingen. De kortingen liggen vaak rond de 10 tot 20%, en kunnen oplopen tot maar liefst 80%. Het ideale moment dus om gereedschap te kopen! Wij hebben alvast de beste Black Friday gereedschap deals voor je uitgezocht.

De beste gereedschap aanbiedingen

Ook in 2021 zijn er weer een aantal hele mooie black friday deals. De deals zijn alleen online geldig! Wij hebben de beste deals voor je uitgezocht:

Uitgelichte deals van Toolmax, geldig t/m maandag 30 november:

Inmiddels is er ook meer bekend over de aanbiedingen van Toolmax op Black Friday. Toolmax houdt het lekker simpel dit jaar, maar heeft wel een goede deal: 4% korting op het hele assortiment! Klik op de banner hieronder om van de korting te profiteren.

Ontvang 4% korting op alles bij Toolmax met code ‘BFCM2020’
Bekijk nu »

Cirkelzaag – Black Friday Deals

Cirkelzaag - Black Friday GereedschapBen je op zoek naar een cirkelzaag? Dan is Black Friday hét moment om hem aan te schaffen. Een cirkelzaag kun je inzetten voor uiteenlopende klussen, denk bijvoorbeeld aan het zagen va laminaat of plinten. Je kunt met deze zaag planken, balken en platen doorzagen. Er zijn verschillende soorten cirkelzagen, maar de bekendste is de handcirkelzaag.

Wij hebben bij verschillende leveranciers de beste cirkelzaag deals opgezocht. Of je nu voor een goedkoper model gaat of voor een duur, professioneel model, je profiteert altijd van de beste deal. Klik op de buttons hieronder om meteen naar de webshop te gaan en te profiteren van hoge kortingen.

Ontvang 4% korting op alle cirkelzagen bij Toolmax met code 'BFCM2020' »

Zaagtafel – Black Friday Deals

Zaagtafel - Black Friday Gereedschap DealsEen zaagtafel (ook wel tafelzaag genoemd) is over het algemeen een wat duurder stuk gereedschap. Een populair model als de Bosch PTS 10 kost al snel zo’n €450. Op Black Friday bespaar je al snel tientallen euro’s, het perfecte moment dus om die zaagtafel te kopen die je al zolang wilde hebben.

Wij hebben de beste deals voor je uitgezocht. Zo profiteer je altijd van de goedkoopste prijs. Klik op de button hieronder om meteen naar de webshop te gaan en te profiteren van hoge kortingen.

Ontvang 4% korting op alle zaagtafels bij Toolmax met code 'BFCM2020' »

Afkortzaag – Black Friday Deals

Afkortzaag kopen tijdens Black FridayEen afkortzaag lijkt een beetje op een zaagtafel. Toch zitten er grote verschillen in deze typen zagen. Bij een afkortzaag bevindt het zaagblad zich boven het materiaal dat je wilt zagen. Bij een zaagtafel is het zaagblad in de tafel zelf gemonteerd. Ook voor afkortzagen geldt dat je zo’n investering niet ‘even’ doet. Op Black Friday ontvang je echter hoge kortingen! Het ideale moment om die aanschaf te doen waar je al zolang over nadenkt.

Wij hebben alvast het internet afgestruind om de beste deals voor je uit te zoeken. Klik op de button hieronder om meteen naar de webshop te gaan en te profiteren van hoge kortingen.

Ontvang 4% korting op alle afkortzagen bij Toolmax met code 'BFCM2020' »

Accu cirkelzaag – Black Friday Deals

Accu Cirkelzaag kopen tijdens Black FridayErger jij je ook altijd aan het snoer van een cirkelzaag? Wil je net beginnen met zagen, blijft het snoer weer ergens achter hangen. En natuurlijk is er nooit een stopcontact in de buurt als je wilt zagen.. Een accu cirkelzaag biedt dan uitkomst! De capaciteit van de accu’s is tegenwoordig bovendien zo goed, dat een accu cirkelzaag genoeg kracht heeft voor diverse klussen.

Tijdens Black Friday kun je een accu cirkelzaag extra voordelig aanschaffen. Wij hebben de beste deals voor je opgezocht. Zo profiteer je altijd van de beste prijs. Klik op de button hieronder om meteen naar de webshop te gaan en te profiteren van hoge kortingen.

Ontvang 4% korting op alle accu cirkelzagen bij Toolmax met code 'BFCM2020' »

Reciprozaag – Black Friday Deals

Reciprozaag black friday dealsEen reciprozaag is eigenlijk een soort grote decoupeerzaag. Deze zaag wordt vaak ingezet bij bouw- of sloopwerkzaamheden. Een reciprozaag is breed inzetbaar en zou eigenlijk bij elke klusser in de gereedschapskist moeten zitten.

Tijdens Black Friday krijg je bovendien hoge kortingen. Het perfecte moment om tot aankoop over te gaan dus! Wij hebben alvast de beste aanbiedingen voor je opgezocht. Klik op de button hieronder om meteen naar de webshop te gaan en te profiteren van hoge kortingen.

Ontvang 4% korting op alle reciprozagen bij Toolmax met code 'BFCM2020' »

Decoupeerzaag – Black Friday Deals

DecoupeerzaagEen decoupeerzaag is perfect voor de kleinere zaagklussen. Door de grote wendbaarheid zaag je eenvoudig cirkels en andere vormen uit een houten plaat of ander materiaal. Vergeleken met de andere zagen is een decoupeerzaag een wat goedkoper stuk gereedschap. Toch kun je tijdens Black Friday nog flink wat besparen!

Om het je gemakkelijk te maken hebben wij alvast de beste aanbiedingen voor je opgezocht. Klik op de buttons hieronder om meteen naar de webshop te gaan en te profiteren van hoge kortingen.

Ontvang 4% korting op alle decoupeerzagen bij Toolmax met code 'BFCM2020' »

Boormachine – Black Friday Deals

4% korting op boormachinesBij vrijwel elke klus gebruik je wel een boormachine. Er zijn verschillende soorten, waaronder de accu boormachine en de klopboormachine. Voor lichte klussen is een accu boormachine perfect. Wil je ook in muren boren? Dan heb je een klopboormachine nodig.

Tijdens Black Friday ontvang je 4% korting op je nieuwe boormachine. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij alvast de beste aanbiedingen voor je opgezocht. Klik op de button hieronder om meteen naar de webshop te gaan en te profiteren van hoge kortingen.

Ontvang 4% korting op alle accuboormachines bij Toolmax met code 'BFCM2020' »

Schuurmachine – Black Friday Deals

Schuurmachines met 4% korting tijdens Black FridayHeb je een (grote) schuurklus? Dan is een schuurmachine onmisbaar. Als je vooral kleine oppervlakten wilt schuren, dan is een deltaschuurmachine heel geschikt. Ga je de schuurmachine voor grote oppervlaktes gebruiken? Dan is een een vlakschuurmachine of bandschuurmachine de beste keuze.

Tijdens Black Friday ontvang je 4% korting op je nieuwe schuurmachine. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij alvast de beste aanbiedingen voor je opgezocht. Klik op de button hieronder om meteen naar de webshop te gaan en te profiteren van hoge kortingen.

Ontvang 4% korting op alle schuurmachines bij Toolmax met code 'BFCM2020' »

Bouwstofzuiger – Black Friday Deals

Bouwstofzuigers met 4% korting op Black FridayBen je opzoek naar een stofzuiger voor bouwstof of ander grof vuil? Een gewone stofzuiger is daarvoor niet geschikt, een bouwstofzuiger echter wel! Er zijn diverse goede merken van bouwstofzuigers, denk bijvoorbeeld aan Bosch (blauw), Flex, Starmix en Festool.

Tijdens Black Friday ontvang je 4% korting op je nieuwe bouwstofzuiger. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij alvast de beste aanbiedingen voor je opgezocht. Klik op de button hieronder om meteen naar de webshop te gaan en te profiteren van hoge kortingen.

Ontvang 4% korting op alle bouwstofzuigers bij Toolmax met code 'BFCM2020' »

Klopboormachine – Black Friday Deals

Klopboormachine deals op Black FridayEen klopboormachine is onmisbaar als je (regelmatig) gaten moet boren in bijvoorbeeld gips, tegels en bakstenen. Voor dit soort lichtere klussen heb je niet per se een boorhamer nodig. Wil je ook in beton boren? Dan is een boorhamer meer geschikt.

Tijdens Black Friday ontvang je 4% korting op je nieuwe klopboormachine. Om het je gemakkelijk te maken hebben wij alvast de beste aanbiedingen voor je opgezocht. Klik op de button hieronder om meteen naar de webshop te gaan en te profiteren van hoge kortingen.

Ontvang 4% korting op alle klopboormachines bij Toolmax met code 'BFCM2020' »

Red Monday (Geldig vanaf maandag 23-11-2020) deals van Lidl:

Parkside Accu-cirkelzaag 20v – 26% korting

Lidl cirkelzaag red monday deal

Tijdens red monday koop je deze Parkside Accu-handcirkelzaag voor slechts €59,-! De maximale zaagdiepte is 48 mm en er wordt een accu + snellader meegeleverd.

Normale prijs: €79,99

Tijdens Red Monday: €59,-

Loop deze 26% korting niet mis!

Op = OP, bestel snel »

Parkside Invalzaag + geleiderail – 34% korting

Parkside invalzaag red monday

Tijdens red monday koop je deze Parkside invalzaag voor slechts €59,-! Bovendien krijg je ook nog eens een gratis geleiderail.

Normale prijs: €89,99

Tijdens Red Monday: €59,- incl. geleiderail

Loop deze 34% korting niet mis!

Op = OP, bestel snel »

Parkside Tafelcirkelzaag – €50 korting

Parkside zaagtafel red monday

Tijdens red monday koop je deze Parkside tafelcirkelzaag / zaagtafel voor slechts €99,-! Het zaagblad van 254 mm heeft een maximale zaagdiepte van 85 mm. Inclusief laser en uit te breiden werkoppervlak. Superdeal met maar liefst €50 korting!

Normale prijs: €149,99

Tijdens Red Monday: €99,-

Loop deze €50 korting niet mis!

Uitverkocht

Parkside Bandzaag – €20 korting

Parkside bandzaag red monday

Tijdens red monday koop je deze Parkside bandzaag voor slechts €99,-! Met krachtige 350w motor.

Normale prijs: €119,-

Tijdens Red Monday: €99,- 

Loop deze €20 korting niet mis!

Op = OP, bestel snel »
Bekijk alle red monday deals bij Lidl
Bekijk nu »

Uitgelichte deals van Coolblue, geldig van 20 t/m 27 november 2020:

DeWalt DCD777S2T-QW

Dewalt Boormachine Black Friday Deal

Tijdens Black Friday koop je deze Dewalt accu-boormachine voor slechts €139,-! Deze accuboormachine is met 65Nm erg krachtig en geschikt voor het zwaardere schroefwerk. Deze prijs in inclusief een mooie opbergkoffer, 2x 1,5 Ah Li-ion accu en een acculader.

Adviesprijs: €179,-

Prijs concurrent: €152,50

Tijdens Black Friday: €139,-

Loop deze €13,50 korting niet mis!

Op = OP, bestel snel »

Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset

Bosch PBH 2100 RE + boor- en beitelset

Tijdens Black Friday koop je deze Bosch boorhamer incl. boor- en beitelset voor slechts €79,-! Deze boormachine is geschikt voor boren en licht beitelwerk. Door het lage gewicht van 2,2kg is hij gemakkelijk in gebruik. Tijdens Black Friday koop je deze boormachine heel voordelig en krijg je ook nog een gratis boor- en beitelset!

Adviesprijs: €109,95

Prijs concurrent: €73,-, maar dit zonder de boor- en beitelset.

Tijdens Black Friday: €79,- incl. boor- en beitelset

Loop deze deal met gratis boor- en beitelset niet mis!

Op = OP, bestel snel »

Perfectpro Audisse bouwradio

Perfectpro Audisse bouwradio

Tijdens Black Friday koop je deze Perfectpro bouw-/werkradio voor slechts €269,-! Deze bouwradio is ideaal als je gaat klussen. Hij ondersteunt FM, DAB+, Wifi en is spatwaterdicht! Veel stof? Geen probleem! Deze radio is stof- en zandbestendig.

Adviesprijs: €299,-

Prijs concurrent: €289,-

Tijdens Black Friday: €269,-

Loop deze €20,00 korting niet mis!

Op = OP, bestel snel »

Makita DDF482RFEB accuboormachine (Limited edition)

Makita DDF482RFEB deal

Tijdens Black Friday koop je deze gelimiteerde Makita accuboormachine voor slechts €199,-! Deze accuboormachine is in tegenstelling tot de ‘normale’ modellen van Makita helemaal zwart en wordt geleverd met 2 krachtige 3,0 Ah accu’s!

Adviesprijs: €320,-

Prijs concurrent: €211,74

Tijdens Black Friday: €199,-

Loop deze €13 korting niet mis!

Op = OP, bestel snel »

Veelgestelde vragen over Black Friday

Wat is Black Friday?

Veel mensen hebben vast weleens van Black Friday gehoord. Maar wat is het nu precies? En waar komt het vandaan? Wij zijn er verder ingedoken om jou van de beste informatie te kunnen voorzien. Ook hebben we de beste Black Friday gereedschap deals voor je uitgezocht! Black Friday is oorspronkelijk ontstaan in Amerika. Het is de dag na Thanksgiving Day. De meeste werknemers hebben op deze dag vrij en beginnen dan met het doen van kerstaankopen. Veel winkels hebben dan hoge kortingen en gaan soms zelfs ‘s nachts al open. Elk jaar staan er weer lange rijen voor de winkels! In eerste instantie werd de term ‘Black Friday’ gebruikt door de politie om te verwijzen naar de enorme verkeersdrukte in Amerika. Sinds ca. 1980 wordt de term echter gebruikt om aan te geven dat Black Friday de eerste dag is dat winkels ‘zwarte cijfers’ (= winst) beginnen te maken voor dat jaar. Sinds een aantal jaren is Black Friday ook overgewaaid naar Nederland en België. Steeds meer webshops en winkels doen mee en geven hoge kortingen. Deze kortingen kunnen zelfs oplopen tot maar liefst 80%!

Wanneer is Black Friday?

In 2020 valt Black Friday op 27 november. Het hele weekend zijn er echter hoge kortingen. T/m maandag 2 december profiteer je dus van de beste Black Friday gereedschap deals!

Is Black Friday ook online?

Jazeker! Steeds meer webwinkels doen mee met Black Friday en geven dan hoge kortingen.

Hoe lang duurt Black Friday?

Black Friday zelf duurt 1 dag, namelijk vrijdag 27 november. De meeste winkels en webshops hebben echter het hele weekend kortingsacties! Dit wordt vaak gedaan, omdat de maandag erna (2 december) Cyber Monday is. Sommige shops gaan zelfs nog verder en hebben de hele week acties.

Hoe laat begint Black Friday?

De kortingsacties beginnen in principe om 00.00 uur (tenzij anders aangegeven door de shop). Let op: voor fysieke winkels geldt wel dat de acties pas ingaan zodra de winkel opengaat. Heeft de winkel ook een webshop? Dan gelden de kortingen daar vaak al vanaf 00.00 uur. Ons advies is daarom om per winkel te kijken welke voorwaarden zijn hanteren. De meeste winkels geven dit duidelijk aan op een speciale Black Friday pagina.

Hoe werkt Black Friday?

Veel winkels hebben tijdens Black Friday kortingsacties. Hoe het precies werkt verschilt per winkel. De meeste winkels bieden een vaste korting aan van 10 tot 20% op het hele assortiment, daarnaast hebben ze vaak nog specifieke deals met hogere kortingen. Let op: dit gaat niet altijd op, bekijk altijd welke acties gelden in de winkel of webshop waar je wat wilt kopen.

Hoe vaak is Black Friday?

1 keer per jaar, dit jaar valt het op vrijdag 27 november.

Hoe lang bestaat Black Friday in Nederland?

Dat is moeilijk te zeggen. Er is namelijk geen duidelijk aanwijsbare datum wanneer het in Nederland ‘ontstaan’ is. Wel is het echt iets van de laatste jaren. Uit de gegevens van Google Trends blijkt dat Black Friday sinds 2015 in een snel tempo populairder wordt.

Is Black Friday de moeite?

Ook dit verschilt weer per winkel. Uit eigen ervaring kunnen we echter zeggen dat het in de meeste gevallen absoluut de moeite waard is! De kortingen kunnen flink oplopen.

Wanneer is het Black Friday in België?

In België is Black Friday op dezelfde datum als in Nederland: vrijdag 27 november.

Heb je zelf nog een mooie Black Friday gereedschap deal gevonden die nog niet op deze pagina staat? Laat gerust een reactie achter hieronder, dan kunnen anderen daar ook van profiteren 🙂

Cirkelzaagkopen.nl
Logo