Deuren op maat zagen inclusief sloten

Een van de voornaamste werkzaamheden van een slotenmaker, is het herstellen van zowel sloten als deuren bij schade. Deze schade kan ontstaan bij een inbraak, waarbij ongewenste bezoekers een deur vaak met zeer veel geweld proberen open te breken. Niet alleen het slot raakt hierbij in veel gevallen sterk beschadigd, ook de deur zelf kan kapot gaan. Denk bijvoorbeeld aan plekken als gevolg van het openbreken met een koevoet, een beschadiging doordat men tegen de deur heeft getrapt, enzovoorts. Een slotreparateur kan helpen bij het op maat zagen van een deur, samen met het installeren van nieuwe sloten. Wij spraken hier met een slotreparateur werkzaam in Den Bosch over!deur zagen

Schade opnemen en herstellen

Wanneer een deur of slot schade opgelopen heeft, zal een slotreparateur altijd eerst nagaan of de opgelopen schade te repareren is. Dit is niet alleen een stuk goedkoper, het is ook fijn als u uw huidige deur kunt behouden. Zeker wanneer u een specifieke deur in uw woning heeft, die niet eenvoudig weer te bestellen is! Soms kan het voldoende zijn om een deel van uw deur bij te schaven en enkel het slot zelf te vervangen.


Mocht bovenstaande niet meer mogelijk blijken te zijn, dan zal een slotreparateur zorgen voor het op maat zagen van een nieuwe deur. Door de ervaring van veel slotreparateurs in het vak, kan deze in veel gevallen ook een goed beeld geven van de mogelijkheden op de markt voor deuren. Wanneer de deur op maat gezaagd is en deze weer terug in de deurpost is gezet, kan de slotenmaker een nieuw slot in uw deur aanbrengen. Vaak is het noodzakelijk om hiervoor eerst een inkeping te zagen, waar het slot geplaatst kan worden. Evenals drie punten, waarmee de deur en de deurpost aan elkaar verbonden zijn.

Cirkelzaagkopen.nl
Logo