Makita SP6000J1X Invalzaag

Makita SP6000J1X InvalzaagDe Makita SP6000J1X is een invalzaag waarmee je met uiterste precisie jouw zaagklussen kunt klaren. Dit stukje gereedschap weegt 4,4 kg en heeft een kabellengte van 4 meter. Het is dus compact en gemakkelijk te verplaatsen of op te bergen. Zo ligt het je nooit in de weg. Ook is het uitgerust met een softgrip en softstart functie om de klussen comfortabel uit te kunnen voeren.

Verder heeft de Makita SP6000J1X een voltage van 230V en een vermogen van 1300Watt. Het toerental ligt tussen de 2000 en 6400 per minuut. Het toerental kun je overigens verstellen om het af te stellen op het materiaal dat je aan het zagen bent. De zaagdiepte is 56mm bij recht zagen en 40 mm bij verstek zagen. Ook kun je de zaag kantelen tot maarliefst 48 graden aan zowel de linkerkant als de rechterkant. De diameter van het zaagblad is 160 -165mm waar zaagbladen met een asgast van 20mm op moeten.

Voordeligste Makita SP6000j1X?
Bestel bij Coolblue
Wat betreft veiligheid is er rekening gehouden met berscherming van het zaagblad. De beschermkap is gemaakt van aluminium en is de SP6000J1X uitgerust met een asblokering en overbelastingsbeveiliging. Je kunt jouw zaagklussen met deze cirkelzaag dus in alle veiligheid uitvoeren mits je op de gebruikelijke manier omgaat met het apparaat. Verder heeft het ook een voorrits functie waardoor het hout niet splintert.

Voor en nadelen

De Makita SP6000J1X invalzaag heeft een aantal voor en nadelen. Hieronder een overzicht van de belangrijkste voor en nadelen.
Voordelen

  • Inclusief gratis geleiderail bij (t.w.v. €99,00)
  • Je krijgt er een gratis gereedschapskist bij (t.w.v. €49,99)
  • Je kunt de toeren aanpassen waardoor je het kunt afstellen op jouw materiaal en klus.
  • De voorrits functie zorgt dat het materiaal niet splintert.
  • Kantelbaar tot 48 graden met precieze aanslagen op 0, 22,5 en 45 graden.

Nadelen

  • Er wordt maar 1 zaagblad meegeleverd.
  • De maximale zaagdiepte neemt met 4mm af op het moment dat je hem gebruikt met de geleiderrail.
  • De draagtas voor de geleiderail is niet standaard.

Reviews van gebruikers

Gebruikers van de Makita SP6000J1X vinden de tool erg goed en zijn eigenlijk allemaal tevreden over het apparaat. Sommige noemen het een geweldig apparaat en de ander een top machine die fijn in gebruik is. Ook blijkt het geluid erg mee te vallen en heeft het een enorm gebruiksgemak. Er worden dingen gezegd zoals, “Minstens even goed en goedkoper dan de originele Festool” en “Echt een basiswerktuig voor houtbewerking”. Dat zegt toch wat, of niet?

Conclusie

De Makita SP6000J1X is een invalzaag die enorm gemakkelijk is in gebruik, veel opties heeft, betaalbaar is en komt met een gratis geleiderail en opbergkist. De gebruikers zijn eigenlijk allemaal tevreden over het apparaat en het is echt tool waar je veilig jouw zaagklussen mee kunt klaren.

De Makita SP6000J1X kopen?

Wij hebben alvast de prijzen voor je vergeleken en de beste geselecteerd. Koop deze invalzaag bij Cooblue en ontvang een gratis geleiderail, gereedschapskoffer en maar liefst 3 jaar garantie!

Voordeligste Makita SP6000j1X?
Bestel bij Coolblue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *