Zaagtafel Makita review

Zagen met een Makita zaagtafel

Werken met een Makita zaagtafel

Ben je aan het overwegen om een zaagtafel van Makita aan te schaffen? Al meer dan een eeuw produceert de Japanse fabrikant Makita gereedschappen van een hoogwaardige kwaliteit. Sinds de oprichting van de Makita Corporation (Kabushiki-gaisha Makita) in 1915 is dit merk bijzonder geliefd onder professionals. Verwonderlijk is dit niet, gezien het grote assortiment aan hoogwaardige gereedschappen waarover deze producent beschikt. Meer dan 2000 uiteenlopende machines zijn bij Makita te verkrijgen. Ook als je op zoek bent naar een passende zaagtafel zit je bij Makita goed. Deze stelt je in staat om werkstukken zowel nauwkeurig af te korten als dat je in staat bent om langere zaagsneden te maken. Lees hieronder meer over de beste zaagtafels die in het assortiment van Makita terug te vinden zijn.

Vergelijk de beste Makita zaagtafels
Bekijk nu

Populairste zaagtafels van Makita

Fabrikanten van elektrische gereedschappen richten zich veelal op drie soorten klanten. Ten eerste zijn er professionals, die gebruik willen maken van de meest geavanceerde en kwalitatief hoogwaardige producten. Daarnaast zijn er de fervente doe-het-zelvers, die graag thuis aan de slag gaan en tevens vaak kiezen voor duurdere modellen die tegen veelvuldig gebruik bestand zijn. Tot slot zijn er de af-en-toe klussers, die hier en daar wel eens gebruik maken van uiteenlopende soorten gereedschap voor diverse klussen. Zij kiezen vaak voor goedkopere modellen. Hieronder wordt per klanttype de beste zaagtafel van Makita gekozen.

Makita 2712 315 mm

Laten we beginnen met het goedkopere model. Ondanks de goedkopere prijs, is de Makita 2712 315 mm een krachtige zaagtafel met een vermogen van 2000 watt. Door een maximale zaagdiepte van 85 millimeter ben je in staat om de dikste materialen te bewerken. De tafel van deze zaagtafel kan breder gemaakt worden, wat je in staat stelt om ook grotere werkstukken te bewerken. Wordt geleverd inclusief verstekgeleider, parallelgeleider en duwstok. Het enige nadeel aan deze variant is dat deze zaagtafel behoorlijk zwaar is. Deze verplaats je niet zomaar. Je dient er dus wel een goede plek voor te hebben, ergens waar je hem vaak kan gebruiken.

Makita 2704

De Makita 2704 zaagtafel is één van de duurdere zaagtafels van dit merk. Dat komt onder meer door de maximale zaagdiepte van deze tafel, die hoger ligt dan gemiddeld: 93 millimeter. Het stelt je in staat om de dikste werkstukken te bewerken. Alhoewel deze zaagtafel netstroom als voeding gebruikt, zit het snoer nooit in de weg dankzij de niet geringe lengte van 2,5 meter. Verstekgeleider, parallelgeleider en duwstok zitten inbegrepen. Bekijk de review.

Makita LF1000

Op zoek naar een zaagtafel die qua prijs tot de middenklasse behoort en daarnaast ook nog eens multifunctioneel is? Zoek niet verder, want deze Makita LF1000 zaagtafel en afkortzaagmachine is precies wat je nodig hebt als je een grote variëteit aan klusjes met de zaagtafel dient uit te voeren. Dankzij het lage gewicht kun je deze zaagtafel relatief eenvoudig verplaatsen. Inclusief langsgeleider die gemakkelijk te verstellen is. Onder de tafel zijn inklapbare pootjes te vinden, wat samen met het lage gewicht er voor zorgt dat je waar en wanneer je maar wilt aan de slag kunt. Bekijk de review.

Niet de Makita tafelzaag gevonden, welke je zocht? Laat dan gerust een reactie achter. Ook voor het delen van ervaringen kun je het reactieveld gebruiken.

Cirkelzaagkopen.nl
Logo