Afvalcontainer huren voor klusafval

Wanneer u als klusser gebruik maakt van een zaagmachine als de cirkelzaag komt daar nogal wat afval bij vrij. Vaak zal dit alleen zaagsel zijn, maar soms ook grote stukken hout. Voor het zaagsel kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een stofafzuiging. Maar wat doet u nu precies met het grove afval? In dit geval is het verstandig om een afvalcontainer te huren voor al het afval, wat tijdens het klussen is ontstaan. Een container huren voor bijvoorbeeld het houtafval kan al vanaf een bedrag van €109,-. Wanneer u een container huurt is het bedrag all-in. Dit betekent dus dat de tarieven inclusief btw, transport (plaatsen en ophalen), milieutoeslag en de verwerking van het afval zijn.

Afvalcontainer voor elk materiaal

Naast al het hout afval wat vrijkomt tijdens het zagen/afkorten zijn er ook afvalcontainers voor andere afvalstromen. Denk bijvoorbeeld aan containers voor: puin, hout, groenafval, grond, dakafval en bouwafval. Heeft u meerdere soorten materialen welke afgevoerd moeten worden, dan is het verstandig om te kiezen voor de bouwafval container. In deze containers mogen namelijk meerdere soorten materialen tegelijk worden afgevoerd. Het grote voordeel van een bouwafval container is dat u het afval niet van te voren hoeft te scheiden, waardoor u zich geheel kunt focussen op het zaagwerk. Als de bouwafval container bij u is opgehaald wordt deze container deels handmatig en deels machinaal verwerkt, zodat er een minimale fractie overblijft van het afval na verbranding.

Duurzame omgang met materialen

Tijdens het zagen met een zaagmachine staat u voor de keuze om het afval wel of niet te scheiden. Wanneer u bijvoorbeeld hout gaat zagen, maar ook kunststof of andere materialen dan is het verstandig om gebruik te maken van meerdere containers. Er zijn namelijk ook afvalcontainers van een kleiner formaat geschikt voor in uw werkplaats. Na elke zaagklus kunt u de verschillende soorten materialen eenvoudig zelf scheiden over de verschillende containers. Daarnaast blijft uw werkplek mooi opgeruimd, wat de productiviteit van het zagen ten goede komt.

Cirkelzaagkopen.nl
Logo