Systeemplafonds, wanden en verlichting

Systeemplafond plaatsenTegenwoordig zijn er op het internet een groot aantal webshops te vinden die zich richten op de verkoop van systeemplafonds, wanden en verlichting. Er zijn met name steeds meer groothandels ontstaan, omdat de vraag naar grote aantallen van deze producten de afgelopen jaren is toegenomen.

De economie is de laatste jaren weer flink aangetrokken en dat is te merken in de bouwsector. Particulieren als zowel bedrijven hebben immers meer te besteden, waardoor de vraag naar verbouwingen toeneemt. Zo kiezen bijvoorbeeld steeds meer bedrijven voor nieuwe systeemplafonds. Een betrouwbare online groothandel voor systeemplafonds, wanden en verlichting is www.obimex.nl. Hier kun je gemakkelijk al uw benodigdheden voor nieuwe huizen en kantoren online bestellen.Systeemplafonds plaatsen

Systeemplafonds plaatsen is nog een hele klus, waardoor het vaak verstandig is om dit over te laten aan een professional. Afhankelijk van het materiaal kun je systeemplafondplaten snijden of zagen. Bij houten systeemplafondplaten kun je gebruik maken van een cirkelzaag, op deze manier kun je snel en nauwkeurig de platen afzagen. Bij gipsplaten ga je vanzelfsprekend niet zagen maar snijden.

Ga je een systeemplafond plaatsen, dan is het erg belangrijk om dit recht te doen. Deze platen zijn nogal rigide en passen vaak niet op meerdere manieren in elkaar. Bij kleine verschillen is dit nog te overzien, maar als je echt een groot verschil hebt ga je problemen krijgen met het plaatsen van andere materialen.Systeemwanden en wandpanelen bevestigen

Waar je bij systeemplafonds nauwkeurig te werk moet gaan, is dit bij het plaatsen van systeemwanden natuurlijk ook het geval. Bij een verschil van meerdere centimeters wordt het lastig om alles in elkaar te monteren. Meestal zijn het kant-en-klare panelen die eenvoudig gemonteerd kunnen worden, maar het komt ook vaak voor dat de constructie wel ingewikkeld is. Bij systeemwanden wordt het aangeraden om dit over te laten aan vakmensen, want het is nooit fijn om meer tijd dan nodig  aan de plaatsing van nieuwe wanden te besteden.

 1. Sarah de Leeuw 30 januari 2019 op 14:46

  Als ik het goed begrijp kan het lastig zijn systeemwanden zelf te monteren. Ik was van plan ze zelf te plaatsen. Op uw advies ga ik het waarschijnlijk toch maar aan de vakman overlaten.

  • Hallo Sarah,

   Alles is mogelijk mits de juiste kennis, lichamelijk uithoudingsvermogen en ervaring. Dit is een afweging die je zelf zult moeten maken.

   Met vriendelijke groet,

   Team Cirkelzaagkopen.nl

Cirkelzaagkopen.nl
Logo